Η Ρωσία προσφέρει μερική συμπαραγωγή των S-400 στην Τουρκία

10
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Ρωσία δεν αποκλείει την κατασκευή κάποιων τμημάτων του Α/Α συστήματος S-400 στην Τουρκία, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε νωρίτερα σήμερα στους δημοσιογράφους.

 

Ο ίδιος δεν παρέλειψε, φυσικά, να αποκλείσει τη συμπαραγωγή του συνόλου των μερών του S-400, επειδή πρόκειται για οπλικό σύστημα τεχνολογίας αιχμής. Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κάποια μέρη να κατασκευαστούν στην Τουρκία. Η δήλωση Πεσκόφ ακολουθεί τις αναφορές των προέδρων Ρωσίας και Τουρκίας για δυνατότητα στενότερης αμυντικής συνεργασίας, μέσω κοινής ανάπτυξης και παραγωγής οπλικών συστημάτων, στο περιθώριο της συνάντησής τους στις 8 Απριλίου 2019.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Nick
Member
Noble Member
Nick

Έλα να αρχίζουμε να φτιάχουμε τα shelters για τα F35…..

Thethirdpart
Guest

Pure jealousy…

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Κατά τα άλλα αυτό που τους εμπόδιζε τόσο καιρό να πάρουν Πάτριοτ ήταν ότι οι Αμερικάνοι δεν έδιναν συμπαραγωγές και τεχνογνωσίες. Τώρα πλέον λέγονται και ξεκάθαρα “from the horse’s mouth”, κατευθείαν απ’την πηγή. Ντούργκοι φίλοι κάποιος σας έπιασε κότσο.

Faethon
Member
Noble Member
Faethon

Ευτυχώς που θα πάρει πηγαίο κώδικα ο σουλτάνος.Αν θυμάμαι καλά, μία απο τις δικαιολογίες-παράπονα προς τους Αμερικανούς, ήταν η άρνηση για μεταφορά κρίσιμης τεχνογνωσίας των Πάτριοτ.Δλδ τώρα θα “αποσπάσουν” κρίσιμη τεχνογνωσία απο τους Ρώσους και τους περνάνε για κορόιδα, για να αλωνίζουν αργότερα με κλώνος των S-400 κ.α στη διεθνή αγορά, όπως οι Κινέζοι; Ή τα Su-57 δεν θα έχουν “kill switch” οποιασδήποτε μορφής (αναβαθμίσεις λογισμικού ή hibernate αυτού, αν δεν “μπαίνει” στικάκι λογισμικού κάθε χρόνο;) Τα F-35 προσωπικά, τα θεωρώ χαμένη υπόθεση για τους τούρκους , γιατί απλά δεν έχουν πλέον να τα πληρώσουν ΚΑΙ μόνο με υποχωρήσεις ενάντια… Read more »

Steve
Member
Noble Member
Steve

Παιδιά αν γεμίσουν τα παράλια με s400 εμείς τί κάνουμε?
δεν πρέπει να φροντίζουμε για αυτο σιγά σιγά?
τρόποι αντιμετώπισης κτλ ?

γιατι αυτοι θα τα έχουν φέτος… τα f35 εμεις σε 5-6 χρονια… μέχρι τότε?

AESA
Member
Famed Member
AESA

Αν έχουν τόσο μυαλό να τα βάλουν στα παράλια, έχουμε και MLRS. Εμείς είμαστε ηλίθιοι που δεν βάλαμε τους patriot στην Χίο.
Επειδή θα πάρουν τους S400 φέτος, πρώτα ο θεός, τι θα γίνει, θα μας χαλάσουν τα σχέδια της επίθεσης;
Θα τους καμαρώνουν σβηστούς για πολύ καιρό. Αυτά τα συστήματα δεν ανάβουν, εκτός και αν θα πρέπει να ρίξεις.

MPAMPIS
Guest
Μπαμπης

Να σου πω δεν ειναι τοςο άσχημη η τακτική των Τούρκων για διαφοροποίηση οπλισμού ισως να άξιζε να την ακολουθήσουμε και εμείς….,αφού μας έχουν πρήξει τα μυαλά με τον aster 30 ισως να τους βάλουμε σε Λήμνο-Σκύρο και να πάμε τους Πάτριοτ οπως λέει και ο AESA παρακάτω σε αλλα νησιά ανατολικότερα.Αυτοι θέλουν 400km για να ελέγξουν το Αιγαίο εμάς μας φτάνουν τα 120km……
Και με τον καιρό θα έρθουν και τα f-35…

AESA
Member
Famed Member
AESA

Ας τους βάλουν όπου θέλουν. Θέλω να δω πως θα ξεχωρίζουν τα δικά μας από τα δικά τους. Θέλω να τα δω να μιλάνε με τα Awacs. Έγραψα και αλλού είναι σαν να είμαστε στο 2000 και να έχεις Macos και Windows στο ίδιο δίκτυο.
Θέλουν απλά να προστατεύουν τον Ταγίπ όπου πάει, από τους δικούς του. Θα επιβάλει no fly zone στους δικούς του, και από νέους πελάτες.

AstirKeno
Member
Active Member
Astir Keno

Αν τους βάλουν στα παράλια θα κάνει “SEAD” το πυροβολικό μας, αν τους βάλουμε εμείς στη Χίο θα κάνει “SEAD” το δικό τους πυροβολικό.

GBU-43
Guest
Παναγιώτης

Πιστεύω μας ευνοεί όλο αυτό!! Κάτι θα κερδίσουμε επιτέλους από της ΗΠΑ μετά από τόσα χρόνια και τόσα που χάσαμε οπός τη Κύπρο μας για χάρη της Μογγολίας. Νοιώθω οτη θα ανακηρυχθεί και η ΑΟΖ μας με της ευλογίες τον ΗΠΑ και Ισραήλ. Μπορεί στη πραγματικότητα να τους βγάλουν από τη συμμαχία του ΝΆΤΟ για αυτόν το λόγο???