Η Συρία – Συρία, αλλά κι η μπίζνα – μπίζνα: η Ρωσία ολοκληρώνει τις παραδόσεις S-400 στην Τουρκία

8
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 32
  •  
  •  

Από  ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας και οι μεταξύ τους δουλειές συνεχίζονται κανονικά. Έτσι τουλάχιστον επισήμανε ο Ντμιτριο Σουγκάεφ, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας.

Μάλιστα υποστήριξε σήμερα πως Μόσχα και Άγκυρα, έχουν διευθετήσει σχεδόν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την παράδοση ενός έξτρα συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-400 στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησετ στο  τηλεοπτικό  κανάλι Rossiya24.

Ο κ. Σουγκάεφ είπε επίσης ότι η Ρωσία σχεδιάζει να ολοκληρώσει τις αποστολές S-400 στην Κίνα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Όπως είναι αντιληπτό, αφενός μεν τα τουρκικά F-35 απομακρυνονται όλο και περισσότερο, κι αφετέρου δε οι Patriot παυουν να είναι ενδεχόμενο προς πώληση, αν υποθέσουμε ότι ήταν ποτέ πραγματικα.


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 32
  •  
  •  

8
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LefterisCcdDimitris_jpEvanossimos Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

comment image?itemid=5746102

Hoplite
Member
Noble Member
Hoplite

Ο Τράμπ αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει τον νόμο CAATSA.
Τα έχουμε ξαναγράψει, οι business που κάνει με τον “φονέα του κορονοϊού” Ταγίπ, μέσω τον γαμπρών τους, είναι ένας από τους βασικούς λόγους, όχι ο μοναδικός.
Στην Γερουσία γίνεται προσπάθεια αυτές τις μέρες να έρθει προς ψήφιση στοχευμένα η επιβολή κυρώσεων προς την Τουρκία. Εάν ψηφιστεί με ποσοστό 70% και πάνω, ο Τράμπ είναι υποχρεωμένος να τις επιβάλλει άμεσα.
Όλα τα βλέμματα στην Γερουσία λοιπόν το επόμενο διάστημα.

chriss8
Member
Famed Member
chriss8

Αυτό που πραγματικά με ξεπερνάει, είναι ότι ενώ η Τουρκία έχει εξαιρετική συνεργασία με την Ρωσία (χώρες είναι, εννοείται ότι έχουν ΚΑΙ συγκρουόμενα συμφέροντα), παρόλα αυτά έχει υψηλού επιπέδου συνεργασία με την Ουκρανία! Φοβερή διπλωματική μπάλα! Θα πρέπει να έχουμε το νου μας!

simos
Member
Noble Member
simos

Η ΠΑ θα πρεπει να καταστρωσει σχεδια προς αντιμετωπιση τους..

Evanos
Member
Noble Member
Evanos

Σε περιπτωση σύγκρουσης οι συμμαχικοί δορυφόροι (ας πουμε Γαλλικοι) θα δώσουν τις συντεταγμένες των τουρκικών s400 στους Ελληνικούς scalp..

Δεν ξέρω αν το πολυ ηχητικό ρωσικό σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει έναν πύραυλο μακρού πλήγματος που πετάει στο ανάγλυφο..

Dimitris_jp
Member
Noble Member
Dimitris_jp

2 πολυ critical ερωτησεις

Ccd
Member
Trusted Member
Ccd

Αλήθεια υπάρχει κάποιο νεώτερο σχετικά με το πρόγραμμα Musis;

Lefteris
Member
Famed Member
Lefteris

Χωρίς προστασία από SHORADS και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου όχι.