Θέμα ωρών η άφιξη των S400 στην Τουρκία (σύμφωνα με τουρκικό μέσο)!

9
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

Η τουρκική εφημερίδα Haberturk με σημερινό της δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως το πρώτο αντιαεροπορικό σύστημα ρωσικής κατασκευής S400 θα βρίσκεται εντός της μέρας σε τουρκικό έδαφος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα και τον ρεπόρτερ της Cetiner Cetin, το πρώτο σύστημα είχε μεταφερθεί από προχτές το μεσημέρι στην αεροπορική βάση Tver, και χτες στις 21:30 φορτώθηκαν σε μεταγωγικά αεροσκάφη. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, στα αεροσκάφη έχουν φορτωθεί και εκτοξευτές πυραύλων, συνεπώς αναμένεται το σύστημα που θα φτάσει εντός της μέρας στην Τουρκία θα είναι “σχετικά” ολοκληρωμένο (και θεωρητικά έτοιμο προς χρήση).

Ερντογάν: Οι S-400 φορτώνονται σε αεροσκάφη (για να μεταφερθούν στην Τουρκία)!

Θεωρούμε πως η άφιξη των S400 σε τουρκικό έδαφος θα είναι μάλλον η “ταφόπλακα” του τουρκικού προγράμματος συμμετοχής στο F-35, και η χώρα, όχι απλά δεν θα παραλάβει τα αεροσκάφη της, αλλά θα εκδιωχθεί και από το πρόγραμμα βιομηχανικής συμμετοχής.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ikaros
Member
ikaros

Πολλά τα σενάρια αυτής της ιστορίας

1) Θεωρούν (θεωρούσαν) οι Τούρκοι πως έχουν το γεωπολιτικό βάρος να πάνε κόντρα σε ΗΠΑ & ΝΑΤΟ και να ήταν η μοναδική χώρα που θα είχε και τα 2 συστήματα ?

2) Μήπως στην πορεία του προγράμματος διαπίστωσαν ότι είναι ακριβό (το F-35) για τις ανάγκες τους και έψαχναν τρόπο εκδίωξης ?

3) Μήπως θεωρούν ότι με την όποια πρόσβαση είχαν στην βιομηχανική συμμετοχή πήραν κρίσιμα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εγχώρια ανάπτυξη μαχητικού ?

Το μέλλον θα δείξει τι από τα παραπάνω ισχύει.

MUSTAFA
Member
MUSTAFA

+1

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Και αριθμόσοφος;
Πολυτάλαντε Μουστάφα.

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Αλί αλί και τρισαλί!
Και τώρα πώς θα απογειώνονται οι ταναγραίοι αντικατοπτρισμοί;
Θρήνος και κοπετός.

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Προσποίησις αδυναμιας εστί ειρωνεία.

JOHN
Guest
JOHN

Κάνε πρώτα FOS για τους ταναγραίους και άσε τις ψευδαισθήσεις…

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Ποία η ψευδαίσθησις;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Guest

Βάστα Ταγίπ!!!

x-m
Member
Famed Member
x-m

Με το καλό. Δεν αποτελούν πανάκεια . Αν ήταν έτσι, όλοι θα αγόραζαν μερικά S-400 ή Patriot (όπως το βλέπει κανείς ) και θα έλυναν τα προβλήματά τους. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι. Με τα λίγα που καταλαβαίνω είναι αντιμετωπίσιμοι. Μάλλον λήγει η ιστορία F-35 για την Τουρκία και με λίγη τύχη θα οδηγηθεί στο TFX το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα αποδειχθεί πίθος των Δαναΐδων. ( Mustafa, πίθος των Δαναΐδων means waste of money. Μην το χάσεις στη μετάφραση λεβέντη μου……….)