Επιστολή κόλαφος Ελληνοαμερικανών βουλευτών για το πάγωμα της μεταφοράς των F-35 στη Τουρκία (έγγραφο)

11
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Οι Ελληνοαμερικανοί βουλευτές Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης και Τζον Σαρμπάνης συνέταξαν επιστολή προς την πρόεδρο της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nita Lowey ζητώντας να μην συμπεριληφθούν πόροι για τη μεταφορά των F-35 στη Τουρκία στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2020.

Οι επιστολή των Μπιλιράκη και Σαρμπάνη υπογράφεται από 31 ακόμη βουλευτές και επισημαίνει τους κινδύνους από την ταυτόχρονη απόκτηση S-400 και F-35 από την Τουρκία. Ζητά να μην διατεθούν πόροι για την μεταφορά των F-35 μέχρι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να βεβαιώσει το Κογκρέσο πως η Τουρκία δεν πρόκειται να αποκτήσει τους S-400.

Πέρα από το ζήτημα των S-400, η επιστολή κάνει αναφορά στην επιθετική πολιτική της Άγκυρας κατά της συμμάχου Ελλάδας, των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Κούρδων του YPG στη Συρία, και κατά του Ισραήλ και της Κύπρου.

Η επιστολή αποσκοπεί να συμπεριλάβει τις ανωτέρω προϋποθέσεις στο νομοσχέδιο της υποεπιτροπής State, Foreign Operations, and Related Programs Appropriations για το 2020, της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η εν λόγω υποεπιτροπή έχει πλήρη δικαιοδοσία στον προϋπολογισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Gunner
Member
Gunner

Τρίχες.

GiannisKr
Member
Γιάννης Μ.

Τουλάχιστον αυτές είναι καλύτερες από τον “κοπανιστό αέρα” ΥΠΕΞ και ΥΠΕΘΑ.

Gunner
Member
Gunner

Και μάλιστα κατσαρές. Το Τούρκικο λόμπι στις ΗΠΑ σαρώνει ενώ το ελληνικό στέλνει κόσμο να κατασκοπεύουν υπέρ των ΗΠΑ κι εναντίον της Ελλάδας. Αυτοί είναι οι ομογενείς, απόλυτα αφορισμένοι στις ΗΠΑ.

Spirit
Guest
Spirit

Τι σε χάλασε από την κίνηση αυτή, δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο εσύ και μουσταφά στραβώσατε.

MUSTAFA
Member
MUSTAFA

τα σκυλιά ήθελαν
τα άλογα δεν είναι νεκρά

sotbak
Member
sotbak

???

chikichiki
Member
chikichiki

ΜΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

Captain_Kal
Member
Captain_Kal

Η αντίδραση του φίλτατου Mustafa, επειδή του απαντάμε σε Λατινικά και Καθαρεύουσα!!!

Mavi70
Member
Famed Member
Mavi70

Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια!!Πέτα μου ένα κεφτέ!!Ευχαριστώ δεν καπνίζω!!Για να μην σας πετάξω λίγο ποιητή Φανφάρα και συνεννοηθούμε.
Mustafa αφού βλέπεις ότι δεν το έχεις μετά Ελληνικά!Γράψε στα Αγγλικά για να πάρουμε και εμείς γραμμή τι θες να πεις!! smile

MrPhantoms
Guest
MrPhantoms

Ρε κακομοίρη δεν καταλαβαίνουμε τι λες. Πες τα στα αγγλικά μπας και συνεννοηθούμε…

Thras
Member
Thras

Κάνουν ότι μπορούν!