Τι τρέχει με την νέα επίσκεψη στελεχών της ιαπωνικής εταιρίας ShinMaywa στην ΓΔΑΕΕ;

31
6621

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη ΓΔΑΕΕ συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Αντιναυάρχου Κυριάκου Κυριακίδη και επιτελών της ΓΔΑΕΕ με εκπροσώπους της εταιρείας ShinMaywa και της πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.”

Υπενθυμίζουμε οτι στις 19 Δεκεμβρίου 2017, είχε λάβει χώρα συνάντηση της ιεραρχίας της ΓΔΑΕΕ με στελέχη της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Αθήνα με επικεφαλής την κα. Emi Mashiko, η οποία συνοδευόταν από εκπροσώπους της εταιρείας ShinMaywia Industries. Κατά τη διάρκεια της τότε συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα διακρατικής συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της εταιρείας ShinMaywia Industries, οι προοπτικές συνεργασίας της με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία και η ενδεχόμενη εκμετάλλευση συναφών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Τι παίζει με το αμφίβιο ShinMaywa US-2;

Λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου 2018, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας asia.nikkei.com, η Ιαπωνία φέρεται να είναι έτοιμη να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, για την πώληση του αμφίβιου “πυροσβεστικού” αεροσκάφους US-2, που κατασκευάζεται από την ShinMaywa.

Η Ελλάδα συζητάει με Ιαπωνία για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων;

Τότε είχαμε σχολιάσει πως “Το κατά πόσο η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει την εξωφρενική τιμή των $90 εκατομμυρίων ανά αεροσκάφος, για μια πλατφόρμα που δε σχεδιάστηκε ποτέ για αεροπυρόσβεση, προφανώς είναι κάτι που οι κατά τα άλλα συμπαθείς Ιάπωνες φαίνεται να αγνοούν.”

Το γεγονός όμως ότι κάποιοι επιμένουν να προωθούν την ιαπωνική εταιρία ShinMaywa (και με αυτή την παρατήρηση δεν μεμφόμαστε κάποιον/ους συγκεκριμένα), δείχνει πως κάποια συμφέροντα, προωθούν ένα εκ πρώτης όψεως μη δοκιμασμένο (τουλάχιστον για την ώρα, διότι το US-2 δεν έχει ακόμη αγοραστεί ούτε από την Ιαπωνία ως πυροσβεστικό) και πανάκριβο (τιμή μονάδας άνω των $90 εκατομμυρίων σύμφωνα με το Asia Nikkei, ενώ πριν μερικά χρόνια φέρεται να προτάθηκε στην Ινδία έναντι $113 εκατομμυρίων!), ως πιθανή αγορά για την αντικατάσταση μέρους ή του συνόλου των CL-215. Συγκριτικά (αν και δεν είναι απόλυτα στην ίδια κατηγορία) το CL-415 κοστίζει περί τα $26 εκατομμύρια, ενώ το ρωσικό Be-200, περί τα $20 εκατομμύρια.

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς και δίκαιοι, στην ιστοσελίδα της ShinMaywa αναφέρεται πως το US-2, μπορεί να μετατραπεί σε πυροσβεστικό με μεταφορική ικανότητα 15 τόνων νερού και δυνατότητα λήψης του από υδάτινες επιφάνειες (όπως τα CL-215/415).

Το προφίλ της ShinMaywa

Η ShinMaywa ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευή και συντήρηση αμφίβιων αεροσκαφών. Διαθέτει 4 εγκαταστάσεις, στις οποίες κατασκευάζει και συντηρεί τα αεροσκάφη US-2 (η Ιαπωνία έχει παραλάβει 4 σε διαμόρφωση θαλάσσιας SAR και έχει άλλα 3 υπό παραγγελία). Κατασκευάζει επίσης απάρτια για αεροσκάφη 787 Dreamliner, Boeing 777, A380, Gulfstream G550 και του ΑΦΝΣ Kawasaki P-1. Τέλος, ανακατασκευάζει και συντηρεί τα μικρά αεροσκάφη U-4 (Multi-purpose Aircraft) και U-36A (Fleet Training Support Aircraft), που επιχειρούν με τις Ιαπωνικές ΕΔ. 

Από το προφίλ της εταιρίας, γίνεται κατανοητό πως ο λόγος των επανειλημμένων επισκέψεων στελεχών της στη ΓΔΑΕΕ (μαζί με προσωπικό της Ιαπωνικής Πρεσβείας), δεν μπορεί να είναι άλλος από την προώθηση του US-2.

Όπως προαναφέραμε ωστόσο, η έκδοση αεροπυρόσβεσης του US-2 δεν έχει αγοραστεί από κανέναν, ενώ το κόστος φαντάζει εξωφρενικά υψηλό.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  • Το αεροπλάνο είναι εκτός συναγωνισμού…. το είχαμε αναλύσει παλιά… κάνει δουλειά όσο 4 x CL-415 μαζί και βάλε..

   Οι Ιάπωνες δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν ότι δεν έχουμε χρήματα για πυροσβεστικά..Προφανώς θα χρησιμοποιηθούν κονδύλια της Ε.Ε.

   Απλώς έρχονται στην Ελλάδα γιατί θέλουν Έλληνες πιλότοι να δοκιμάσουν εξελίξουν το αεροσκάφος και για να δουν άμα υπάρχει δυνατότητα τα αεροσκάφη να συντηρούνται εδώ..

   • Ε άμα είναι να δούμε για κάνα πυροσβεστικό B-747 Jumbo (74 τόνοι νερό) που κάνει δουλειά όσο 5 US-2 μαζί.
    Το ρωσικό IL-76 μετάφερε 40 τόνους νερό (όσο 8 CL-215 μαζί) αλλά αποδείχτηκε ακατάλληλο για το ελληνικό ανάγλυφο. Κάνει μόνο για τις ρωσικές στέπες. Σημασία δεν παίζει μόνο το πόσους τόνους νερό μεταφέρει το κάθε αεροπλάνο αλλά παίζουν και άλλα πράγματα.

    • Και τα PZL ειναι πιο ευέλικτα από τα Canadair δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στα PZL.

     Αν τα αεροσκάφη αυτά αν μπορούν να αγοραστούν με Ευρωπαϊκά κονδύλια, ίσως αξίζει να αγοραστούν 3-4 αεροσκάφη στρατηγικού χαρακτήρα. Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι τα αεροπλάνα αυτά τα ζητάνε συνεχώς για βοήθεια άλλα κράτη λόγων των δυνατοτήτων τους και των χαρακτηριστικών τους. Οπότε ποιος θα πληρώνει το λογαριασμό ειναι ένα θέμα.

     Η κατηγορία αυτή έχουμε πει και άλλες φορές δεν ειναι ανταγωνιστική των canadair μην αναμασάμε τα ίδια συνεχώς. Υπάρχουν μέσα αρχικής αντίδρασης, τακτικά και στρατηγικά μέσα.

     Από εκεί και πέρα αυτό που λείπει στην χώρα μας ειναι βαρέα ελικόπτερα και να δημιουργηθούν υποδομές για ανεφοδιασμό τους στις ευαίσθητες περιοχές, εκεί που δεν υπάρχουν πηγές ανεφοδιασμού.

     Τα canadair πρέπει να αγοραστούν μερικά ακόμα 4-5 και να επιχειρούν μόνο από την βάση της Ελευσίνας.

     Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια καλύτερα θα ήταν να αποκτηθούν έως και ευρωπαϊκά ελικόπτερα ως μέσα αρχικής αντίδρασης και να μετασκευαστούν στα πρότυπα των firewawk που θα δρουν από βάσεις διασποράς για αεροπυρόσβεση, SAR και αεροδιακομιδές.

     Επιπλέον καλό θα ήταν να νοικιαστούν 2 ακόμα erickson ή έστω Mil 26 αν δεν ειναι εφικτό.

     • To Π.Σ θέλει να έχει 17 CL-415, 26 AT-802F και να συνεχίζει να νοικιάζει ελικόπτερα.
      Τα Μi-26 σταμάτησαν να νοικιάζονται από το Π.Σ γιατί δεν έβγαζαν τα λεφτά τους. Η τελευταία χρονιά που νοικιάστηκαν ήταν το 2011.
      Είναι πασιφανές ότι αυτός ο τετρακινητήριος ιαπωνικός ελέφαντας είναι ακατάλληλος για το ελληνικό ανάγλυφο. Αλλά και να μην ήταν προσωπικά αποκλείω να αγοράσει 4κινητήριο πυροσβεστικό αεροπλάνο η Ελλάδα.
      Σε ότι αφορά την αγορά καινούργιων CL-415 και AS-332 από την Π.Α και το Π.Σ αντίστοιχα έχει ειπωθεί ότι και λεφτά να είχαμε είναι υψηλό το κόστος της αγοράς τους και δεν μας συμφέρει να δώσουμε τόσα λεφτά.
      Υπόψη ότι πέρα από ένα δίμηνο τον χρόνο τους επόμενους μήνες ειδικά τα CL-415 δεν έχουν αντικείμενο εργασίας. Οπότε το να δώσουμε μια 500αρία εκατ. για αεροπλάνα που θα μας είναι χρήσιμα για 2 μήνες κάθε χρόνο είναι ένα θέμα… Το ίδιο έχει ειπωθεί για την αγορά 10 AS-332 για το Π.Σ.

     • Προς ΓΙΑΝΝΗΣ 1

      Το CL-415 δεν παράγεται πια, οπότε και να ήθελες να το αγοράσεις δεν γίνεται..

      Η εταιρία που υποτίθεται θα αγόρασε την παραγωγή CL-415, τρώει τα AD από την Καναδική ΥΠΑ κατά ριπάς….για ότι φτιάχνει και ότι αναβαθμίζει…

      Το US-2 είναι καλύτερο παντού από το CL-415 . Και σε ευελιξία (έχει τεράστια ισχύ και δεν είναι πολύ μεγαλύτερο σε εκπέτασμα από το Cl-415) .

      Για επιδόσεις διαδρομής αποπροσθαλάσσωσης, δυνατότητα επιχειρήσεων σε κατάσταση θάλασσας, αυτονομία, μεταφορά νερού κτλ απλά το κατουράει παντού το CL-415..

     • Αυτά που αναφέρεις για 17 Canadair κλπ είναι σχεδιασμός 10 χρόνια πίσω.
      Από εκεί και πέρα τα Mi-26 μια χαρά έβγαζαν τα χρήματα τους, ήταν το δεύτερο καλύτερο μέσω πίσω από τα erickson, αλλά σε κάποια πράγματα υπερείχαν όπως αυτονομία και ταχύτητα ταξιδιού, μεγαλύτερο όγκο φορτίου, μεταφορά εσωτερικού φορτίου όπου χρειάζονταν.

     • Σε ότι αφορά αυτό που γράφεις πιο κάτω ότι τα Mi-26 μια χαρά έβγαζαν τα λεφτά τους, στο Π.Σ έχουν αντίθετη γνώμη από εσένα.
      Είχαν κακή σχέση κόστους προς απόδοση και για αυτό σταμάτησαν να τα νοικιάζουν.
      Προσωπικά έχω δει αρκετές φορές τα S-64 και τα Mi-26 να επιχειρούν μαζί. Ειδικά κάποιες φορές ενώ πετούσαν δίπλα – δίπλα το S-64 πήγαινε πρώτο στην φωτιά, έκανε ρίψη νερού, και επέστρεφε να πάρει άλλο ενώ το Mi-26 ήταν ακόμη καθ’ οδόν για την φωτιά. To S-64 ήταν πιο γρήγορο, πιο ευέλικτο ενώ έκανε ,,χειρουργικές,, ρίψεις σε αντίθεση με το Mi-26 που ήταν αργοκίνητο, δεν ήταν ευέλικτο και με τον κάδο γεμάτο νερό ήταν σαν να είχε μια βαριά άγκυρα από κάτω του που το εμπόδιζε να πετάξει καλύτερα και πιο γρήγορα. Ενώ έχοντας τον κάδο άδειο (μετά από ρίψη νερού) και με με τον αέρα να είναι κόντρα είναι σαν να είχε ένα μεγάλο αερόφρενο με ότι αυτό συνεπάγεται για την πτήση. Σε ότι αφορά τις ρίψεις νερού το S-64 μακράν καλύτερο. Επίσης, αν και ο εξωτερικό κάδος νερού είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση να μετατρέψει κανείς ένα ελικόπτερο σε πυροσβεστικό, κατά την διάρκεια της πτήσης ο κάδος χάνει συνέχεια νερό από το πάνω μέρος του.

     • Σου ανέφερα πια ειναι τα πλεονεκτήματα του Mi-26 σε σχέση με το Erickson και ειναι ακριβώς έτσι όπως τα έγραψα, υπάρχουν και μειονεκτήματα όπως αυτά που αναφέρεις, όπως και το ισχυρό καθοδικό ρεύμα του κύριου στροφείου.
      Είναι όμως αρκετά φθηνότερα σε σχέση με τα Erickson και μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερη έκταση από την βάση τους.
      Επιπλέον πρόσθετα erickson ειναι δύσκολο να βρεις πέρα από τα τέσσερα που νοικιάζουμε αλλά χρειαζόμαστε διπλάσια βαρέα ελικόπτερα από αυτά που τρία-τέσσερα που έχουμε κάθε αντιπυρική περίοδο.

   • Η Ε.Ε θα σου δώσει κονδύλια αλλά για να αγοράσει τα δικά της αεροπλάνα και ελικόπτερα. Δεν θα σου δώσει για να πας να πάρεις π.χ Be-200, US-2, Mi-26, S-64.
    Δεν είναι τυχαίο που με ευρωπαϊκά κονδύλια αγοράσαμε τα ευρωπαϊκά Super Puma (ενώ το Λ.Σ ήθελε αμερικανικά ελικόπτερα) Cessna Reims 406, BK-117 και AS-365.
    Η Viking Air που έχει αγοράσει τα δικαιώματα παραγωγής του CL-415 αν πάρει παραγγελία για τουλάχιστον 10 αεροπλάνα θα βάλει μπροστά την παραγωγή του.
    Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το US-2 είναι ευέλικτο ?

 1. Τσάμπα πηγαίνουν οι Γιαπωνέζοι. Θα περιμένουν κι αυτοί στη σειρά με τους Γάλλους για τις φρεμ του Καραμανλή και του μπάρμπα Φώτης και τα ΒΜΡ3 του Βλαδίμηρου.

 2. Αν το πληρωσει η ΕΕ, δε με απασχολει καθολου. Αν το πληρωσω εγω θελω καλη επιχειρηματολογια. Με αυτα τα λεφτά εκσυγχρονιζουμε τα 415 που έχουμε και προσθέτουμε και νέα στο στολο.

  • Λάθος οπτική νομίζω. Στη συνέχεια πρέπει να τα συντηρείς.
   Κάνουμε αποσπασματικές αγορές γιατί τα λεφτά είναι της ΕΕ (βλέπει Λιμενικό) και μετά χρησιμοποιούμε τα μέσα των ΕΔ (βλέπε ή μάλλον όπως δεν βλέπεις τα Dauphin σε καθήκοντα SAR)
   Πέρα από αυτό υπάρχει και το ζήτημα της διαφθοράς. Αν το ανεχτείς επειδή τα λεφτά είναι της ΕΕ (κάποια από αυτά είναι και δικά σου όπως το 1% του ΦΠΑ σε κάθε αγορά που κάνεις) θα το ζήσεις και με τα (τελείως) δικά σου.

 3. Από τους Γιαπωνέζους θέλω κάτι σχιστομάτικα υποβρύχια εργαλεία που χτυπάνε βάθη κατάδυσης ίσα με τις φάλαινες φυσητήρες και αρχίζουν να τα αποσύρουν (την πρώτη παρτίδα) από του χρόνου..!
  Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα (με 100μυρια/κομμάτι) να τα βάλουν στο Τόκιο να κόβουν βόλτες γύρω γύρω απ’την πόλη.

 4. Ίσως απλώς να θέλουν να το δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες την επόμενη αντιπυρική περίοδο.Το περιβάλλον επιχειρήσεων στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό εξάλλου…Κάθε ενίσχυση του πυροσβεστικού αεροπορικού στόλου (ακόμα και με αυτό τον τρόπο) είναι ευπρόσδεκτη δεν νομίζετε;;;

 5. Πτήση, θα μπορούσατε να γράψετε ένα άρθρο για τα Air Tractor AT-802 (Fire Boss);;
  Με τα λεφτά για 1 CL-415 αγοράζουμε 10 τέτοια αεροπλανάκια με ελάχιστο κόστος συντήρησης και κόστος ανα ώρα πτήσης, τα οποία μπορούμε να διασπείρουμε σε όλη την Ελλάδα (αν πάρουμε περισσότερα φυσικά), για άμεση αεροπυρόσβεση, τα οποία λόγω μεγέθους πηγαίνουν και στην τελευταία χαράδρα, και λόγω των πλωτήρων μπορούν να ανεφοδιάζονται με νερό και να εκτελούν συνεχόμενες ρίψεις.
  Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε απάντηση από όποιον έχει γνώση επι του θέματος.

  • Από τα PZL ειναι σαφώς αναβάθμιση, αλλά δεν επιχειρούν σε χαράδρες. Επίσης το μεγάλο πρόβλημα των Fire Boss ειναι ότι είναι ευάλωτα στους ανέμους, όταν δηλαδή χρειάζεσαι τα εναέρια μέσα, εδώ καλοντύνονται τα Canadair.
   Επίσης το μεγάλο πρόβλημα της διασποράς είναι ότι κοστίζει αρκετά το κλιμάκιο.

   Σαφή ποιοτική αναβάθμιση, αν και σαφώς ακριβότερη, θα έρθει μόνο με την αύξηση του στόλου των ελικοπτέρων με ενσωματωμένη δεξαμενή.

 6. Oσο αφορα το συγκεκριμενο υδροπλανο, μονο με κονδυλια ΕΕ θα μπρουσε να αγοραστει. http://www.shinmaywa.co.jp/aircraft/english/amphibian/index.html

  ————————————–

  Η Ιαπωνια εχει ομως και πολλα αλλα ενδιαφεροντα συστηματα που ειτε παραγει μονη της ειτε κατοπιν αδειας απο Ηπα.
  Ενδιαφερων παρουσιαζει ο κινητηρας XF9-1 της εταιρειας IHI. https://www.ihi.co.jp/en/products/

  Απο τη στιγμη που δεν μετεχουμε σε καποιο απο τα προγραμματα υποκατασκευης, και συντηρησεως του F-35, ισως καλο θα ηταν να ενημερωθουμε για πιθανες ενναλακτικες λυσεις σε θεματα υποκατασκευης, και συντηρησεως αλλου καταλληλου κινητηρα, ειτε για μια εκδοση του F-35, ειτε αλλου νεωτερου αεροσκαφους ειτε μεγαλου ucv.

  ——–

  Lockheed has expressed a willingness this time to shift development and production of new engines to major Japanese heavy machinery maker IHI in the future. If IHI’s XF9-1 jet engine is adopted, Japanese companies could be responsible for more than 60% of the total work. https://asia.nikkei.com/Politics/Lockheed-offers-Japan-majority-of-work-in-plan-for-new-fighter-jet
  ……………..

  Delivered jet engine prototype (XF 9-1) aiming for future fighter aircraft
  – June 29, 2018 – https://www.ihi.co.jp/ihi/all_news/2018/aeroengine_space_defense/2018-6-29/index.html

  Ωστοσο το κοστος θεωρειται απο καποιες πηγες πολυ μεγαλο.

  Although Japan’s homemade military engines may never be mounted on a fighter plane, its own large equipment is too expensive and difficult to use, but it is seen as worthwhile to spend the money on the opportunity for “exercise” for scientific research teams and workers in Japan. https://www.globalsecurity.org/military/world/japan/xf9-1.htm

  XF9-1 Specifications
  Length 4.8 m
  Diameter 1 m
  Exhaust nozzle temperature 1,800 C
  Maximum wet thrust 15 tons (33,000 pounds)
  Maximum dry thrust 11 tons (24,640 pounds)

  Σαφη συμπερασματα βεβαια μπορει να βγουν μονο μετα απο περεταιρω διερευνηση.

  —————-

 7. Προφανώς πιστεύουν οτι θα μπορούσαν να αγοραστούν απο τα ταμεία της ΕΕ για μια κοινή αντιπυρική δύναμη οπως έχει κατα καιρούς ακουστεί…
  Ειναι γνωστόν τοις πάσι σε τι κατάσταση βρίσκεται η ελληνική οικονομία.
  Προσωπικά μου αρέσει και καλα έκαναν και ήρθαν…

  • Εντάξει αν πληρώνουν από την ευρώπη μαζί και τα κόστη λειτουργίας όπως είπα και παραπάνω νομίζω κανείς δεν μπορούσε να πει όχι…

   Αν υπάρχουν χρήματα γενικώς, καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε σε ελικόπτερα στα πρότυπα των FireHawk της Καλιφόρνια…

 8. Η λύση είναι μία : ανταλλαγή με ελιές και τσιπούρες πελαγίσιες για να κάνουν σούσι οι Ιάπωνες και να πάρουμε εμείς πυροσβεστικά

 9. Μήπως τα πράγματα είναι πιο απλά; Επειδή το U-4 που συντηρούν απ’ ότι είδα είναι ένα G-IV, μήπως απλά ψάχνουμε που θα συντηρήσουμε το αγαπημένο μέσο των πολιτικών μας; Ειλικρινής απορία…

 10. Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα άλωσης από την Τουρκία, τεράστιο ποσοστό των μέσων έχει καθηλωθεί, κονδύλια ευρίσκονται για όλα εκτός από τις αμυντικές ανάγκες της πατρίδας, και 30 άνθρωποι που έχουμε – υποτίθεται – μια ιδέα για τα κόστη κτήσεως και χρήσεως αεροσκαφών, αλλά και ειδικά ενός α) ιαπωνικού β) πολυκινητήριου γ) αγνώστου έως τώρα τύπου αεροσκάφους, που υπηρετεί μόνο στις ΕΔ της (διαβόητης για την άνεση με την οποία σκορπάει χρήματα προς ενίσχυση της τοπικής σχεδιαστικής και παραγωγικής βάσεως) κατασκευάστριας χώρας, καθόμαστε και συζητούμε στα σοβαρά το θέμα … Η ιαπωνική πρεσβεία τη δουλειά της κάνει, αν από ελληνικής πλευράς έχει υπάρξει το στοιχειώδες ενδιαφέρον πρόκειται προφανώς για εκκολαπτόμενη υπόθεση απιστίας ….

 11. Αυτο με τα ευρωπαικα κονδυλια ξεχαστε το.Οσο τα αεροπλανα ανηκουν στο υπεθα δεν προκειται να δοθει ουτε ενα ευρω.Το ιδιο ισχυει και για ελικοπτερα για αεροδιακομιδες ,για SAR για το λιμενικο κλπ.Αν δεν φτιαξουμε ενα ξεχωριστο φορεα εκτος υπεθα λεφτα για πυροσβεση απο ευρωπη ξεχαστε την.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here