Ελαττωματικά τα νέα SIG SAUER M17 του αμερικανικού στρατού;

11
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

 

Η SIG SAUER, ανακάλεσε νωρίτερα σήμερα ανακάλεσε με δική της πρωτοβουλία τα πιστόλια P320 που διαθέτει στην αμερικανική αγορά για επιδιόρθωση όταν αποκαλύφθηκε ότι το όπλο μπορεί να πυροβολήσει όταν πέσει στο έδαφος από ορισμένα ύψη και γωνίες.

Το P320 είναι η εμπορική έκδοση του M17, με το οποίο ο αμερικανικός στρατός άρχισε να αντικαθιστά τα M9 Beretta ως Modular Handgun System (MHS).

Η SIG SAUER διευκρινίζει ότι τα M17 δεν επηρεάζονται από την ανάκληση, αλλά πολλές  αστυνομικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τα P320.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν bloggers του Omaha Outdoors πραγματοποίησαν τεστ (που υπερέβαιναν τα εταιρικά και ομοσπονδιακά πρότυπα) και δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Chris07
Guest
Chris07

Γιατι αποσύρουν τα beretta m9 πανω απο 30 χρόνια τα χρησιμοποιούν και ειναι αξιόπιστα. Γιατι Γύρισαν την πλάτη στην beretta; Μέχρι και εργοστάσιο έφτιαξε εκεί στην Αμερική η beretta για να πάει με τα νερα τούς.

tsimuha2
Guest
tsimuha2

30 χρονια την ιδια γκομενα την βαριεσαι, ο κοσμος ειναι γεματος πιτσιρικες και ο παππους πρεπει να παρει τα πανω του.

Spyros
Member
Spyros

Για το ‘αξιόπιστα’ μη παίρνετε και όρκο, τα Μ9 έγιναν ‘αθόρυβα’ Μ10, μετά από αλλαγές λόγω προβλημάτων σε σκληρή χρήση (κυρίως με το κλείστρο). Εξ’ ού και όταν αγοράστηκαν τα Sig Ρ228 (σαν πιο μικρά, για χρήση σε απόκρυψη) τα είπαν Μ11. Για το εργοστάσιο που έφτιαξε η Beretta στην Αμερική… και λοιπόν; Και η Sig έκανε στο Αμέρικα εργοστάσιο, όπως και η Glock και η FN επίσης. Όποιος θέλει να πουλήσει εκεί, πρέπει να παράγει εκεί. Κανόνας. Μένει να δούμε αν η ‘modular’ φύση αυτού του όπλου (εν τάχει, ο κορμός είναι ένα μικρό εσωτερικο πλαίσιο, άρα μπορεί γρήγορα… Read more »

Agamemnon
Member
Agamemnon

Γιατι ποτε δεν ικανοποιησαν ιδιαιτερα με την αποδοση τους…

chris07
Guest
chris07

επρεπε να ειχαν επιλέξει το APX
παντως μου κανει εντύπωση που οι αμερικανοι ειναι ανικανοι να κατασκευάσουν δικα τους πιστόλια και βασίζονται στους γερμανους.

Spyros
Member
Spyros

To Sig P320 είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αμερική.

(οι κακές γλώσσες λένε πως απο τότε που η Sig σταδιακά σταμάτησε την παραγωγή στην Ευρώπη, η ποιότητά της έχει πάει κατά διαόλου)

AIRMAN
Guest
AIRMAN

ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ 45ΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ

Spyros
Member
Spyros

Δε θα διαφωνήσω, πάντως θεωρητικά τουλάχιστον, τα όπλα αυτά παραμένουν υπο καθεστώς lend-lease… άρα ανήκουν στον Αμερικανικό στρατό!