Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Μεσόγειο με NH90 και άφεση Α/Υ τορπιλών

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η ολλανδική φρεγάτα HNLMS De Ruyter (F804) του βασιλικού Ολλανδικού Ναυτικού κλάσης De Zeven Provinciën είναι η ναυαρχίδα της Μόνιμης Ναυτικής Ομάδας 2 του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο.

https://twitter.com/HNLMS_RUYT/status/1071445077011107840

Πρόσφατα διεξήγαγε εκπαιδευτική άσκηση που περιλάμβανε την απονήωση του οργανικού της ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου ΝFH90 και την άφεση εκπαιδευτικής τορπίλης στα πλαίσια του σεναρίου της άσκησης.

Στην συγκεκριμένη δύναμη συμμετέχουν δυο ακόμα φρεγάτες με δυνατότητα εκτέλεσης ανθυποβρυχιακών αποστολών, η HMCS Ville de Québec (FFH 332) κλάσης Halifax του βασιλικού Καναδικού Ναυτικού κι η FGS Lübeck (F-214) κλάσης Type 122 Bremen του γερμανικού Ναυτικού.

Συμμετέχει μεταξύ άλλων κι η Αλβανία, με ένα περιπολικό σκάφος.

Μέχρι πριν λίγες μέρες τα πλοία της δύναμης βρίσκονταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου συμμετείχαν σε άσκηση με πλοία του αιγυπτιακού Ναυτικού.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Guest
chikichiki

Όποιος είναι απλώς ευκατάστατος έχει AAW φρεγάτες, όποιος είναι πραγματικά πλούσιος έχει ναυτικά NH90 πάνω στις AAW φρεγάτες του.

ivychris
Guest
ivychris

Σιγά μη δεν χρησιμοποιούσαν NFH-90, όταν η Ολλανδική FOKKER είναι μέτοχος στην NHI…
Οι πλούσιοι αγαπητέ φαίνονται όταν έχουν το καλύτερο ρανταρ, το SMART-L ELR, ανώτερο από το SPY-1D, με 480km για ΑΑ & 2.000km για αντιβαλλιστική άμυνα, το αναβαθμίζουν περαιτέρω και αποκαλύπτουν βαλλιστικό ίχνος στα 2.000χλμ και μεταφέρουν δεδομένα στα Arleigh Burke, που εκτοξεύουν SM-3 Block IIIA και το αναχαιτίζουν επιτυχώς

Γιώργος
Guest

Μάλλον 200km εννοούσατε και εκ παραδρομής γράφτηκε το 2.000km για ίχνη οβίδων/βαλλιστικών πυραύλων.