Αυτοκτονία στρατιώτη στη Ρω

8
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένας στρατιώτης αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης, ενώ φυλούσε σκοπιά στη Ρω.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο στρατιώτης Ε.Τ. είχε παρουσιαστεί στη Β’ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, και ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, περίπου στις 08:40, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το όπλο του.

Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι οικείοι του. Με την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται νεότερη ενημέρωση, όπως αναφέρει το ΓΕΣ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
p270
Member
p270

Πολλα δυσάρεστα συμβάντα το τελευταίο καιρο στον ενοπλες δυναμεις

Geo
Guest
Geo

Ο πίσω τι κρατάει; Roni conversion kit;

Lesalaut
Member
Lesalaut

Σίγουρα μοιάζει. Προσαρμοσμένο σε 45άρι; Κι αν ναι, είναι από αγορά ή αποτελεί χορηγούμενο υλικό;

neverwill
Member
neverwill

Ρέ παιδιά , αυτό είναι τό ζήτημα τώρα ?

Geo
Guest
Geo

Αγαπητέ φίλε neverwill, τόσο εγώ αλλά πιστεύω και ο φίλος που μου απάντησε δεν είμαστε ασεβείς για το θάνατο κάποιου, πόσο μάλλον νέου ανθρώπου, πόσο μάλλον κάποιου που υπηρετεί την πατρίδα μας. Η λύπη είναι αυτονόητη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου ακόμα και χωρίς να εκφρασθεί, απλά πιστεύω ότι τέτοια θέματα αυτά καθαυτά δεν προσφέρονται για σχολιασμό. Έχεις δίκιο, το ζήτημα είναι ότι αυτό το παιδί έπρεπε να γυρίσει στην οικογένεια του σώο μετά τη θητεία. Από κει και πέρα αφού έγινε ότι έγινε, ότι και να πω εγώ είναι αδιάφορο για την οικογένεια του που έχασε τον άνθρωπο… Read more »

sotbak
Member
sotbak

λυπηρό

ΝΚ
Guest
ΝΚ

Κρίμα.