Η Ισπανία ενέκρινε €819,2 εκατ. για τα Chinook

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το υπουργικό συμβούλιο της Ισπανίας έχει εγκρίνει τη διάθεση €819,2 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό των μεταφορικών ελικοπτέρων CH-47D σε CH-47F.

Όπως αναφέραμε πρόσφατα, η Ισπανία αποφάσισε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 τη μετατροπή 17 CH-47D σε CH-47F, με πιθανό κόστος €1,06 δις. Ο εκσυγχρονισμός θα αυξήσει τις επιχειρησιακές ικανότητες του ελικοπτέρου και θα μειώσει τα κόστη υποστήριξης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το CH-47F απαιτεί 56% λιγότερες εργατοώρες στη διαδικασία συντήρησης.

Η Ισπανία ενέκρινε τον εκσυγχρονισμό των CH-47D Chinook

Ο εκσυγχρονισμός των ισπανικών Chinook θα αρχίσει πριν το τέλος του έτους. Το πρώτο εκσυγχρονισμένο ελικόπτερο θα παραδοθεί το 2021. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2025.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ariseagle
Guest

Μήπως και εμείς θα έπρεπε να το κοιτάξουμε και αυτό κάποια στιγμή, δεδομένου ότι με την παράδοση των μεταχειρισμένων chinook έχουμε αρκετά ελικόπτερα που θα υπηρετούν για πολλά χρόνια ακόμα; Μήπως είναι καλύτερος ένας εκσυγχρονισμός τώρα, ούτος ώστε να μετατεθεί η αγορά νέου μεταφορικού ελικοπτέρου αρκετά χρόνια αργότερα, όταν τα οικονομικά θα το ειτρέπουν;

giorgos tsagaris
Guest
giorgos tsagaris

Με αυτα τα τρελα ποσα δεν αξιζει τιποτ’αλλο παρα μονο η οποια πιθανη ομογενοποιηση των κινητηρων.

evaggelos
Guest
βαγγελης

τα δικα μας με κινητηρα αν θελλει αλλαγη η βελτιωσεις ελαφρες οκ αλλα ακου 1 δις κοντα για 17 ελικοπτερα

Apostolis
Guest
Apostolis

Εδω φαινεται πλεον οτι το κοστος για τον εκσυχρονισμο των 85 F-16 δεν ειναι μεγαλο οπως φωναζαν μερικοι.