Το Ισπανικό Ναυτικό πρέπει να αποκτήσει το F-35

3
1896
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το Ισπανικό Ναυτικό θα πρέπει να αποκτήσει το F-35B εάν θέλει να εξακολουθήσει να επιχειρεί μαχητικά αεροσκάφη μετά το 2030.

 

Σύμφωνα με το “Infodefensa”, το συγκεκριμένο έτος αναμένεται να αποσυρθούν τα διαθέσιμα μαχητικά αεροσκάφη AV-8 Harrier II και το ναυτικό της χώρας θα παραμείνει χωρίς μαχητικά αν δεν προμηθευτεί το F-35B. Όπως υπογραμμίζει ο “νούμερο 2” στην ιεραρχία ναύαρχος Jose Luis Urcelay, τα αεροσκάφη παίζουν μαζί με τους Ισπανούς πεζοναύτες μεγάλο ρόλο στην προβολή ισχύος στο εξωτερικό και η έλλειψή τους θα είναι καταστροφική.

 

Το Ισπανικό Ναυτικό σκέφτεται την αγορά 12-15 F-35B, που θα επιχειρούν από το υβριδικό αεροπλανοφόρο Juan Carlos I. Για τον σκοπό αυτό έχει υποβληθεί κοινή μελέτη με την Ισπανική Αεροπορία στο υπουργείο άμυνας της χώρας. Ο Urcelay τονίζει ότι και αν η αεροπορία δεν προτιμήσει το αμερικανικό αεροσκάφος, το ναυτικό θα κινηθεί μόνο του για την αγορά του.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Digenis
Guest
Digenis

Διαπίστωση :Την καλύτερη πολεμική βιομηχανία και R&D το εχουν στην ΕΕ οι Γαλλοι .Ειναι μακραν οι καλυτεροι σε σχεση με τους υπολοίπους Ευρωπαίους .Μπορω να πω οι 2 δευτερη καλύτεροι μετα τους αμερικανους

ΒΑΣΙΛΗΣ
Guest
ΒΑΣΙΛΗΣ

Όντως.., στην παραγωγή είναι πρώτοι..! Στο management χωλαίνουν λίγο αλλά εντάξει..θα στρώσουν κάποια στιγμή,που θα πάει…

Δικέφαλος
Guest

Πρώτη Αμέρικα μετά όλοι οι άλλοι, με διαφορά.