Στα στενά της Χίου (7)

9
3626
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Άλλο ένα εντυπωσιακό βίντεο (ειδικά για όλους εμάς μακρυά από το “μέτωπο” των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου) δια χειρός Aegeanhawk από τα στενά της Χίου που δείχνει το «παιγνίδι» της λαθρομετανάστευσης. Στο βίντεο ένα RIB της τουρκικής ακτοφυλακής (TCSG KB4309) αποτυγχάνει να «αναχαιτίσει» την λέμβο πριν περάσει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και επεμβαίνει το ΠΑΘ ΡΩ (ΛΣ 070) του Λιμενικού.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Guest

Mustafa, ειδού τα χάλια σας!

MUSTAFA
Guest
Mustafa ...

αντάξια σε σας

Kimon
Guest
Κίμων

τελικά αυτή η επιτυχημένη επέμβαση του Λιμενικού μας τι αποτέλεσμα είχε; Οι λαθρομετανάστες που βρέθηκαν πίσω από εκεί που ξεκίνησαν ή απλά τους παρείχαμε πιο καλό μεταφορικό,πιο ασφαλή πιο ζεστό ίσως και ένα ζεστό ρόφημα για να μεταβούν στη Χίο ή όπου αλλού ήθελαν ίσως;

Νικόλας
Guest
Νικόλας

Mα σαφέστατα, το Λιμενικό τους μεταφέρει στην Ελλάδα, περνούν από ιατρικές εξετάσεις, όποιο πρόβλημα υγείας έχουν η Ελλάδα τους προσφέρει νοσηλεία ΔΩΡΕΑΝ και φυσικά οι λαθρομετανάστες αιτούμενοι ΑΣΥΛΟ, παίρνουν προσωρινά έγγραφα παραμονής και ελεύθερης διακίνησης, παντού στον ελλαδικό χώρο, (ύστερα από απόφαση του ΣΤΕ).

ThanosD
Guest
Τ.Δ

Δεν μπορείς να κανεις κάτι.άλλο.Ζητουν άσυλο ειναι στην πλευρά σου ,τους πας στο κεντρο κλπ κλπ.Δειχνει καικατι αλλο το video..Aνανατρεπόταν το φουσκωτο απο το Τουρκικο (εύκολα θα μπορούσ ε να συμβεί) ΄,οι Τούρκοι θα έβλεπαν την Ακτοφυλακή τους να πρωταγωνιστεί σε ολο τον κοσμο να δολοφονεί μικρα παιδιά(διακρινονται 5 τουλαχιστον On camera Για αυτό αυτό που γίνεται ειναι το μόνο που μπορεί να γίνει ..επιχειρησιακά.

Silverakos
Guest
Silverakos

Καλά ναι… Δεν θέλει να αναχαιτισει στα πλαίσια του σχεδίου που έχουν να στέλνουν μετανάστες στην ΕΕ με το τσουβάλι. Στα Ίμια όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εκεί έπρεπε το Λιμενικό να είναι παρόν και να ελέγχει το ελληνικό έδαφος….

Makis
Guest
Makis

Μέσα σε όλα τα αρνητικά ΜΟΝΟ αυτά τα γεγονότα αδυναμίας διάσωσης απο την ΤΑΚΤ πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την διασφάληση της SAR στην Ελλάδα. Αποδεικνύεται ότι η Τουρκια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταπεξέλθει.

Tango Alpha
Guest
Tango Alpha

Με τους συγκεκριμένους μάλλον δε θέλει όπως λέει και ο silverakos, μάλλον προτιμά οι οικονομικοί μετανάστες – μουσουλμάνοι να είναι από τη δική μας πλευρά των συνόρων.

Αν ήταν κάποια διάσωση “κανονική” να είστε βέβαιος ότι θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί.

Kimon
Guest
Κίμων

https://m.youtube.com/watch?v=rT12WH4a92w

Κάποια στιγμή δεν θα έπρεπε να πούμε κι εμείς αυτό το No way?