Στεφανής: Πιλοτική εφαρμογή των πλωτών προστατευτικών

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 34
  •  
  •  

«Η κυβέρνηση εξετάζει τη χρησιμότητα των πλωτών προστατευτικών φραγμάτων πιλοτικά και εφόσον αποδειχθούν αποτελεσματικά, τότε θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες περιοχές του Αιγαίου», επισημαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στην απάντηση του προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και τον βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Χήτα σχετική με την τοποθέτηση πλωτού προστατευτικού φράγματος στο Αιγαίο.

Επίσης, ο κ. Στεφανής στην απάντησή του αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και επισημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται ο λειτουργικός προϋπολογισμός του ΓΕΣ καθώς η χρηματοδότηση της σύμβασης για την προμήθεια των πλωτών συστημάτων θα γίνει από πιστώσεις του Ε.Φ. 1011.701.0000000 «Δαπάνες Μεταναστευτικών Ροών» του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2020.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 34
  •  
  •  

4
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TwoHourstoDoomChrismarkdesTasos Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tasos
Member
Noble Member
Tasos

Αν δεν παταχθούν δια ροπάλου οι διακινητές-δουλέμποροι από τα παράλια της Τουρκίας με τους εδώ συνεργάτες τους, δεν πρόκειται να είναι αποτελεσματικό κανένα μέτρο ή ημίμετρο για την κρίση που βιώνουν τα νησιά μας και η ενδοχώρα μας….. Τα νησιά μας, έχουν καταντήσει φυλακές ανθρώπων επειδή οι διακινητές εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητοι και κάποιες ΜΚΟ οικονομικά ανθίζουν μέσα από τους ταλαίπωρους ανθρώπους με την κωδική ονομασία πρόσφυγες ή μετανάστες….. Οι ευρωπαίοι δεν έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση αποσυμφόρησης σε ένα καθαρά ευρωπαϊκό πρόβλημα και οι νησιώτες τρώνε ξύλο για ένα πρόβλημα που δεν επέλεξαν ή προκάλεσαν,… Read more »

markdes
Member
Active Member
markdes

Γελάνε και οι τσιπούρες στο Αιγαιο με αυτές τις ασυναρτησίες .
Έχουμε χάσει.καθε ίχνος σοβαρότητας και η γελειότητα έχει φτάσει ταβάνι……

Αλλά.για να τα παίρνουμε στα σοβαρά ότι έχουμε ακόμα δρόμο για το πατο

Chris
Member
Famed Member
Chris

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για μαζικές απελάσεις μεταναστών χωρίς εξέταση αιτήσεως ασύλου λόγω παρόνομης εισόδου σε χώρα αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να λύσουμε και το δικό μας πρόβλημα. Επίσης πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι και στις ΜΚΟ και να δικαστούν όσοι προβαίνουν σε παράνομες πράξεις. Καλά τα κέντρα και οι φράχτες αλλά θέλει δραστική μείωση έως μηδενισμό της εισόδου και αυτό γίνεται μόνο με σκληρά μέτρα και αντικίνητρα. Να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ελκυστικός προορισμός. Πρέπει να επανέλθει στα χέρια του ελληνικού κράτους ο έλεγχος των νησιών που απωλέστηκε το 2015.

TwoHourstoDoom
Guest
Member
TwoHourstoDoom

Η αποφαση αυτη εχει παρερμηνευτει κουτοπονηρα απο καποιους.
Δεν ισχυει κατι τετοιο.
Το δηλωσε κι ο ιδιος ο προεδρος του δικαστηριου στη βουλη πριν λιγες μερες.