Η STRATCOM διέγραψε κακόγουστο πρωτοχρονιάτικο Tweet

6
1909
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η United States Strategic Command (STRATCOM), δηλαδή η Διοίκηση που είναι υπεύθυνη για την πυρηνική αποτροπή των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να διαγράψει ένα κακόγουστο πρωτοχρονιάτικο Tweet.

Το διαγεγραμμένο Tweet, που μπορείτε να δείτε εδώ, αφορούσε ένα βίντεο που απεικόνιζε ένα βομβαρδιστικό B-2 Spirit να ρίχνει συμβατικές βόμβες, σε μια προσπάθεια να υπενθυμίσει σε όλους πως η αμερικανική πολεμική μηχανή είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή, να σπείρει τον όλεθρο.

Η STRATCOM απολογήθηκε με μεταγενέστερο Tweet, κάνοντας λόγο για “κακό γούστο”.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
SpaceMan
Guest
Φίλιππος

Μόνο ο ίδιος ο Τράμπ θα μπορούσε να γράψει τέτοιο κακόγουστο πρωτοχρονιάτικο tweet (αν και σαφώς υπάρχουν πολλοί ίδιοι και χειρότεροι από αυτόν).
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας! Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Spyros
Guest
Σπύρος

Είναι πολλά “αστεία” που λέγονται εύκολα μεταξύ υπηρετούντων σε διάφορες θέσεις, αλλά μάλλον ενοχλούν αν βγουν παραέξω. Αυτό σαφώς είναι ένα ακραίο παράδειγμα… δεν δικαιολογώ κανέναν, απλώς όταν ένα απο τα πράγματα για τα οποία εκπαιδεύεσαι στη δουλειά σου είναι, εν πολλοίς, να “τελειώσεις” την ανθρωπότητα, μάλλον λογικό είναι να σκεφτείς και μερικά μακάβρια αστεία, για να μη τρελαθείς.

Χρόνια Πολλά σε όλους, είθε το 2019 να είναι αχρείαστοι οι στρατιωτικοί, οι γιατροί και οι πυροσβέστες.

x-m
Guest
x-m

…..αι οι δικηγόροι !! Χρόνια Πολλά , Καλή Χρόνια !!

Tango Alpha
Guest
Tango Alpha

Καλή χρονιά σε όλους!

Με εξαίρεση το ότι δημιουργεί κακούς συνειρμούς λίγο marketing δε βλάπτει – και πόσο διαφορετικό είναι αυτό το tweet από τα ανάλογα άλλων χωρών.

Stavrogin
Guest
κωνσταντίνος

θα υπακούσουν στην διαταγή να ρίξουν την βόμβα αλλά δεν μπορούν καν να αναφερθούν σε αυτό. μηπως υπάρχει λίγη υποκρισία εδώ;

GiannisKr
Guest
Γιάννης Μ.

Αν και παλιό…comment image