Κοινωνική Προσφορά Στρατού Ξηράς Μηνός Ιανουαρίου 2019 στον Τομέα των Αεροδιακομιδών

2
265
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 2019, ο Στρατός Ξηράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών για την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), 20 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 26 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Κοινωνική Προσφορά Στρατού Ξηράς Μηνός Ιανουαρίου 2019 στον Τομέα των ΑεροδιακομιδώνΚατά τη διάρκεια του μηνός…

Gepostet von Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού am Montag, 11. Februar 2019


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
FOX
Guest
FOX

Στρατιωτικά μέσα σε τακτικές πτήσεις αεροδιακομιδής…

a3_mike
Guest
a3_mike

Απαράδεκτο να απαξιώνονται πανάκριβα (σε κτήση, συντήρηση και χρήση) στρατιωτικά μέσα σε δουλειές που μπορούν να γίνουν αποτελεσματικότερα, φθηνότερα και γιατί όχι ασφαλέστερα από πολιτικά μέσα. Όταν θα καθηλωθεί και το τελευταίο NH-90 ελλείψει FOS, οι “περήφανες για το κοινωνικό τους έργο ΕΔ” με τι θα επιτελέσουν το πραγματικό τους έργο; Με Α-109 του ΕΚΑΒ και Dauphin του ΛΣ που θα βγουν από την σαλαμούρα; Ή θα επιτάξουν ιδιωτικά R-22 ( και R-44 για ειδικές επιχειρήσεις;). Θα είχε ενδιαφέρον η Πτήση να κάνει ένα ρεπορτάζ για την πτητική κατάσταση και διαθεσιμότητες των ιπτάμενων μέσων με πολιτικό νηολόγιο που κατά καιρούς… Read more »