Μνημειο για τον θάνατο του Ουκρανού και Αμερικανού χειριστή Su-27

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Aξιωματικοί της Ουκρανίας και των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων πραγματοποίησαν μία τελετή για την παρουσίαση του μνημείου για τους Seth Nehring και Ivan Petrenko, χειριστές ενός διθέσιου Su-27UB που χάθηκε σε ατύχημα πέρυσι.

Αυτοί οι δυο πιλότοι έχασαν τη ζωή τους σε ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων Clear Sky 2018. Οι πιλότοι σκοτώθηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους Su-27 της Αεροπορίας της Ουκρανίας που έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου 2018.

Ο νεκρός Αμερικανός πιλότος στο ουκρανικό Su-27

Ο αντισυνταγματάρχης (αντισμήναρχος) της αμερικανικής Αεροπορίας Ryan Quinn και ο αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού Στρατού Brandon Hill παραβρέθηκαν στην τελετή για τα εγκαίναι του μνημείου για να τιμήσουν τους δυο νεκρούς πιλότους των ΗΠΑ και της Ουκρανίας.

Συντριβή ουκρανικού Su-27 – Νεκροί οι πιλότοι


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Jolly_Roger
Member
Noble Member
Jolly_Roger

«Υποσμήναρχος»;;; Σαν να λέμε «υποπρόεδρος», «υποδήμαρχος», κλπ…

…μα «υποσμήναρχος»; Τι διαβάζουμε; To Π&Δ ή το φυλλάδιο του Lidl;

Flight and Space
Admin
Famed Member

Και μόλις ανακαλύψαμε τον υποσυντάκτη, που υποβαθμίστηκε στον βαθμό αυτό, ενώ έφαγε και 5Φ από τον αξιωματικό υπηρεσίας. Αύριο είναι στην αναφορά Μοίρας και βλέπουμε. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

Jolly_Roger
Member
Noble Member
Jolly_Roger

Με 5Φ (μόνο) έχει τύχη βουνό! Επί παλαιάς & καλής ΕΣΣΔ, αν δεν είχε εκκαθαριστεί με συνοπτικές διαδικασίες στο προαύλιο της NKVD, θα είχε ήδη φορτώσει την οικοσκευή του σε ZiL της Υπηρεσίας και θα βρισκόταν καθ’ οδόν για διακοπές μακράς διαρκείας σε ΚΑΑΥ της γραφικής Σιβηρίας.

smile