Οι ΗΠΑ δημοσιεύουν βίντεο με Su-30 της Βενεζουέλας να «παρενοχλεί» αμερικανικό EP-3

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-30 της Αεροπορίας της Βενεζουέλας πέταξε σε επικίνδυνα μικρή απόσταση σε ένα αμερικανικό αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών EP-3 Aries II του αμερικανικού Ναυτικού σε διεθνή εναέριο χώρο στις 19 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του.

«Μετά από την ανασκόπηση της τεκμηρίωσης με βίντεο, διαπιστώσαμε ότι το ρωσικής κατασκευής μαχητικό αεροσκάφος παρακολουθεί επιθετικά το EP-3 σε μια μη ασφαλή απόσταση στον διεθνή εναέριο χώρο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος και θέτοντας σε κίνδυνο την αποστολή EP-3.

Οι ΗΠΑ σημείωσαν ότι η πτήση του αεροσκάφους EP-3 συμμορφωνόταν διεθνή πρότυπα και κανόνες.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της απέτρεψαν την εισβολή ενός αναγνωριστικού και κατασκοπευτικού αεροσκάφους των ΗΠΑ κοντά στο αεροδρόμιο Maiquetia.

Η δήλωση ανέφερε επιπλέον ότι το αεροσκάφος των ΗΠΑ εντοπίστηκε στον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας και δεν είχε αναφέρει την παρουσία του στις τοπικές αρχές.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Άοπλο;;;

Stamatis
Member
Active Member
Stamatis

Δεν έφτασαν τα λεφτά για όπλα. Όταν πλησιάζουν άλλο αεροπλάνο λένε στον ασύρματο “μπαμ” “μπαμ”….

Epam Panos
Guest
Epam Panos

Μπήκε στο FIR χωρίς σχέδιο πτήσης και αναγνωρίστηκε
Οτι κάνουν και οι τουρκοι στο Αιγαίο οτι κάνουν πολύ συχνά και οι αμερικανοί στο Αιγαιο. Ειδικά σχεδιο πτήσης απο πτήσεις από αεροπλανοφόρα αν δείτε ποτέ να μας το δείξετε γιατί θα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια της εναέριας κυκλοφορίας είναι πρωταρχικό αγαθό.