Ολοκληρώθηκε η παράδοση των Su-35 στην Κίνα

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Κίνα έχει παραλάβει το σύνολο των 24 Su-35 από τη Ρωσία, μεταδίδει το “Interfax”.

 

Η Κίνα παρήγγειλε τα μαχητικά το 2015 έναντι $2,5 δις. Τα πρώτα τέσσερα μαχητικά παραλήφθηκαν το 2016. Ακολούθησε το 2017 η άφιξη 10 Su-35 στην Κίνα και το 2018 παραδόθηκαν τα τελευταία 10 αεροσκάφη. Η Κίνα είναι ο πρώτος εξαγωγικός χρήστης του Su-35.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Diogenis
Member
Diogenis

ΕρωτησηΕρωτηση αυτα αεροσκαφη μπορουν να σταθουν απεναντι στα F15 Αμερικανων και Ιαπωνων

Georgios
Member

Είναι το καλύτερο, πιθανόν, εξειδικευμένο μαχητικό-αντίμετρο στα F-15. Αποτελεί πολύ μελλοντικό απόγονο του Ρωσικού μαχητικού εναέριας υπεροχής, του Ρωσικού Su-27. Ίσως να είναι και καλύτερο των F-15.

chikichiki
Member
chikichiki

Άνετα. Ειδικά αν ενσωματωθούν κινεζικά όπλα. Μόνος περιορισμός είναι η ποσότητα, αλλά αυτό οι Κινέζοι το διορθώνουν εύκολα…

aris32
Member
aris32

στο αμεσο μελλον 200 j – 18 .

George
Member
George

Δεν είναι τόσο απλό. Η Κίνα απέτυχε να φτιάξει το J-11B όπως το ήθελε από τη γραμμή παραγωγής του Su-27 που στήθηκε για να το κατασκευάσει ως J-11A, δεν μοιάζει να πέτυχε στην αντιγραφή του Su-30 (J-16), ενώ η αντιγραφή χωρίς καμμιά βοήθεια από τη Ρωσία του Su-33 (J-15) ήταν καταστροφική. Γενικότερα μοιάζει να τα καταφέρνει όταν αγοράζει δικαιώματα κατασκευής από Ρωσία, να αποτυχαίνει πλήρως όταν κάνει reverse engineering, ενώ έχει σημαντικές επιτυχίες στην αντικατάσταση components αλλά όχι στο βαθμό που σχεδιάζει ή/και με σημαντικές καθυστερήσεις. Το λογικό εδώ πάντως είναι να υπάρχει άλλη συμφωνία για να φτιαχτεί κινητήρας αντίγραφο… Read more »