Η Ρωσία ξεκινά επίσημα τη μαζική παραγωγή του νέου μαχητικού Su-57 πέμπτης γενιάς

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η εταιρεία Sukhoi (μέρος της κρατικής κοινοπραξίας United Aircraft Corporation) άρχισε να εφαρμόζει τη σύμβασή της για την παραγωγή μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς Su-57 στην ρωσική Αεροπορία, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου αναφέρει τα εξής: «Έχει υπογραφεί κρατική σύμβαση στη διεθνή έκθεση όπλων του στρατού (σ.σ. Army Forum 2019) μεταξύ του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας και της εταιρείας Sukhoi για την παράδοση μιας παρτίδας μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς Su-57. Η Sukhoi έχει αρχίσει να εκπληρώνει τις συμβατικές υποχρεώσεις της».

Το κρατικό συμβόλαιο προβλέπει την παράδοση 76 μαχητικών αεροσκαφών Su-57 στη ρωσική Αεροπορία. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε η προγενέστερη προθεσμία παράδοσης του πρώτου αεροσκάφους, που θα είναι πριν από το τέλος του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο πρωτότυπο Su-57 πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 29 Ιανουαρίου 2010. Από τότε έχουν υπάρξει πολλές διαδοχικές αναβολές της μαζικής του παραγωγής όπως και αναθεωρήσεις προς τα κάτω του αριθμού των αεροσκαφών προς προμήθεια.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Theof-4
Guest
Theof-4

”ΠΤΗΣΗ”,ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ;

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Δώσε στελθ στο λαό Βλαδίμηρε! Ήρθε ο καιρός!

Νίκος
Guest
Νίκος

Να παραγγείλουμε 60 κομμάτια.