Ξανά στον αέρα τα ελβετικά Hornet, καθηλώθηκαν λόγω ρωγμών

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ελβετικό υπουργείο Άμυνας, με την ολοκλήρωση του ελέγχου και των μέτρων που ελήφθησαν, η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι εγγυημένη εν όψει του προσεχούς Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Μετά την ανακάλυψη ρωγμών στους μηχανισμούς κίνησης των επιφανειών ελέγχου των F / A-18 C / D Hornet της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας στις 9 Οκτωβρίου 2019 κατά τις συνήθεις εργασίες επιθεώρησης, η Πολεμική Αεροπορία διενήργησε επιπλέον και διάφορες εργασίες για τον έλεγχο όλων των 30 F / Α-18 C / D Hornet.

Οι εργασίες επιθεώρησης πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία RUAG MRO Switzerland και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2020. Οι ρωγμές κόπωσης βρέθηκαν σε περίπου τα δύο τρίτα όλων των ελεγχόμενων μηχανισμών, εκ των οποίων κάθε αεροσκάφος διαθέτει δύο.

Ένας μεγάλος αριθμός από τις εν λόγω επηρεαζόμενες επιφάνειες ελέγχου έχουν επισκευαστεί και επανεγκατασταθεί στα F / A-18 Hornet C / D. Οι περιορισμοί πτήσης που οφείλονταν στις ρωγμές στα πτερύγια έχουν αρθεί σε όλα τα αεροσκάφη.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Seagull Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Seagull
Member
Active Member
Seagull

“Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ελβετικό υπουργείο Άμυνας, με την ολοκλήρωση του ελέγχου και των μέτρων που ελήφθησαν, η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι εγγυημένη εν όψει του προσεχούς Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).”

Μέχρι τί ώρα; smile

(Δεν κρατήθηκα….)