Ένα παιδί “έπαιξε” με το πιλοτήριο Τ-33Α κι εκτινάχθηκε…

10
6266
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένα περίεργο περιστατικό ακραίας αμέλειας έλαβε χώρα στο Ιράν κατά την διάρκεια μιας αεροπορικής επίδειξης ανοικτής στο κοινό που περιλάμβανε και στατικά εκθέματα.

https://mobile.twitter.com/BabakTaghvaee/status/1094673286317916161

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ένα οκτάχρονο παιδί μπήκε στο πιλοτήριο ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-33Α χωρίς ομως επίβλεψη από το προσωπικό εδάφους.

Καθώς περιεργαζοταν τα όργανα και παρελκόμενα του πιλοτηρίου, που αναμφίβολα σε ένα παιδί της ηλικίας του θα έμοιαζαν με εξωτικά παιχνίδια κατάφερε να τραβήξει τα χερούλια εκτίναξης του καθίσματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αέρα…

Το παιδί κατά την πτώση στο εδαφος τραυματίστηκε σοβαρά με κατάγματα σε όλα του τα άκρα, αλλά επέζησε.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Σίγουρα έπαθε απίστευτο σοκ.

Σε ένα ατύχημα που είχε γίνει παλαιά στην Ελλάδα σε βολές πυροβολικού ένα κοριτσάκι σε ένα σπίτι έπαθε τέτοιο σοκ που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του στρατού για 4 μήνες μέχρι να συνέλθει ψυχολογικά.
O στρατιωτικός που μου διηγήθηκε την ιστορία ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο χωριό που έγινε το ατύχημα. Μάλιστα οι κάτοικοι του ήταν εξαγριωμένοι με αυτό που έγινε. Για να τους καθησυχάσει τους είπε το παραμύθι ότι θα πάρουν τεράστιες αποζημιώσεις. Ακούγοντας το αυτό οι κάτοικοι έμειναν φουλ ικανοποιημένοι και σταμάτησαν αμέσως να ζητάνε να πέσουν κεφάλια.

chikichiki
Guest
chikichiki

Τι έγινε δηλαδή, έπεσε οβίδα πάνω στο σπίτι τους;

“Ακούγοντας το αυτό οι κάτοικοι έμειναν φουλ ικανοποιημένοι και σταμάτησαν αμέσως να ζητάνε να πέσουν κεφάλια.”

Τώρα μου θύμισες ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, έρχεται ένας γέρος του παραδίπλα χωριού στο αμερικάνικο φυλάκιο γιατί μια αγελάδα/κατσίκα του είχε μπλεχτεί στο συρματόπλεγμά τους και πέθανε. Βρε να κάτσουν κάτω οι Αμερικάνοι, να του βρούνε μια λύση. Μπορούμε να κάνουμε αυτό, αυτό, αυτό. Ο Αφγανός; Δολλαριάκα ή τίποτα…

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

1981, σε χωριό της Στερεάς Ελλάδος. Πριν γίνουν οι βολές κάποιος πήρε λάθος πίνακες βολής. Οι βολές είχαν γίνει με ρυμουλκούμενα πυροβόλα που δεν θυμάμαι τώρα αν ήταν Μ-101 (105 χλστ) ή Μ-114 (155 χλστ) Πάντως αντί να πάρει τους πίνακες βολής για το ένα πυροβόλο πήρε για το άλλο. Έτσι ένα βλήμα έπεσε σε ένα οικόπεδο, ανάμεσα σε 2 σπίτια. Στο ένα σπίτι υπήρχε ένα κοριτσάκι. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που υπήρχε στα σπίτια που έπεσε ανάμεσα τους το βλήμα. Το κοριτσάκι από την έκρηξη έπαθε το σοκ. Στα σπίτια σπάσανε τζάμια και έγιναν ζημιές στους τοίχους. Ευτυχώς κανένα… Read more »

kiriakos
Guest
Κυριάκος

Αξιωματικός υπόδειγμα, ψυχραιμίας, ευστροφίας και αποφασιστικότητας. Αν γινόταν σήμερα αυτό θα πάγωνε όλος ο μηχανισμός και θα έψαχναν τις υπογραφές.

Jolly Rogers
Guest
Jolly Rogers

@ ΓΙΑΝΝΗΣ 1,

Στην αρχή πίστευα οτι επίτηδες παριστάνεις τον ανόητο, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Δεν τον παριστάνεις!

shadow man®
Guest
shadow man®

μιας και αρχισαν οι χαρακτηρισμοι και τα κοσμητικά επιθετα παω να φτιάξω ποπκορν να απολαύσω το ξεκατίνιασμα….

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Κανείς δεν παριστάνει επίτηδες τον ανόητο. Οπότε. Έχεις φτωχή κρίση. Επίσης. Αν δεν είναι δουλειά σου να διαβάζεις τα σχόλια του κόσμου στο ίντερνετ (και όχι μόνο τα σχόλια) όπως είναι δουλειά άλλων (ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δε θίγω) το να συνεχίζεις να διαβάζεις συνειδητά τα σχόλια κάποιου που τον θεωρείς ανόητο αυτό σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Προσωπικά διαβάζοντας σε φόρουμ τα σχόλια κάποιων που σχημάτισα γνώμη ότι είναι βλάκας ο τάδε, ψυχοπαθής ο δείνα κ.ο.κ. (ακριβώς την ίδια γνώμη είχαν για αυτούς και άλλοι που τα λέγαμε σχετικά με π.μ ) στην συνέχεια όταν… Read more »

RedDevils
Guest
CR

Γιάννη εγώ θα προσπαθήσω να μην χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς. Παρατηρώ όμως ότι στα περισσότερα σχόλια σου προσπαθείς να αναδείξεις ας πούμε ”διαβαθμισμένες” πληροφορίες που αφορούν τις Ε.Δ. και που τις έμαθες από κάποιον αξιωματικό (εσωτερική πληροφόρηση, όπως την χαρακτηρίζεις και ο ίδιος). Κάποιες φορές μάλιστα ”δίνεις” αυτόν τον αξιωματικό ως Σ.Β., Κ.Π., κλπ ή αναφέροντας ότι κατόπιν διετέλεσε διοικητής μοίρας!! Απορώ αν αυτό το κάνεις για προσωπική σου ανάδειξη ότι γνωρίζεις ”μυστικά” των Ε.Δ. ή για κάποιον άλλο λόγο ακόμη χειρότερο. Προσωπικά, μου είναι ενοχλητικό και αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν θα διαβάζω τα σχόλια σου και δεν θα σχολιάζω… Read more »

Νίκος
Guest
Νίκος

χαχαχαχαχα έλεος βρε

Stavrogin
Guest
Κωνσταντίνος

Πάντως το παιδάκι που εκτινάχθηκε δεν πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα απο το δυστύχημα γιατί έχει σπάσει όλα του τα κόκαλα και δεν το αφήνει ο πόνος, αν έχει τις αισθήσεις του και δεν είναι σε καταστολή.