Τα τουρκικά υποβρύχια T209/1400mod αποκτούν Sub Harpoon Block II

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τα τουρκικά υποβρύχια T209/1400mod κλάσης Gur θα εξοπλιστούν με τον βελτιωμένο Sub Harpoon Block II. Το νέο όπλο πρόκειται να εξοπλίσει τα σκάφη μετά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών, τονίζει το “C4 Defence”.

 

Η Τουρκία διαθέτει τέσσερα υποβρύχια της συγκεκριμένης κλάσης, που τώρα φέρουν τον πύραυλο Sub Harpoon Block I. Σε σύγκριση με τον Sub Harpoon Block I, ο Sub Harpoon Block II έχει μεγαλύτερη εμβέλεια και υπέρτερες δυνατότητες εμπλοκής μονάδων επιφανείας. Επιπλέον, μπορεί να εμπλέξει ελλιμενισμένα πλοία και χερσαίους στόχους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη είδηση δεν έχουν γίνει γνωστές. Η DSCA είχε πάντως δημοσιεύσει στις 14 Ιουνίου 2007 τη δυνητική πώληση 51 Κ/Β Harpoon Block II / Sub Harpoon Block II στην Τουρκία, 43 Harpoon Block II και 5 Sub Harpoon Block II. Στις 31 Μαρτίου 2017 το Τουρκικό Ναυτικό πραγματοποίησε εκπαιδευτική βολή Κ/Β Sub Harpoon Block I κατά τη διάρκεια της άσκησης “Deniz Yildizi”.

 

Deniz Yıldızı και… Sub Harpoon


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Guest
chikichiki

1. Και ο Atmaca;;;

2. Λίγο ακατάλληλη ώρα δε βρήκαν να ζητήσουν όπλα τέτοιας σημασίας από τις ΗΠΑ;

Uktena
Guest
Uktena

Ο Ατμακα μια χαρα ειναι αλλα α. Δεν εχει υποβρυχια εκδοση, β. Δεν χτυπαει στοχους στην ξηρα ή στην ακτη.
Επιπλεον εκτιμω οτι η ιστοσελιδα C4 DEFENCE ανακυκλωνει παλια ειδηση καθοσον το αιτημα και η δοκιμη του πυραυλου αφορουν το 2017. Τοτε η σχεση μεταξυ των ΗΠΑ και Τουρκια ηταν καλυτερη.

maverick_newage
Guest
maverick_newage

Atmaca= Ατματζά

κλείτος ο μέλας
Guest
κλείτος ο μέλας

τους αρνούνται f35,αλλά τα άλλα τα δίνουν,αντε και κανα sm3 για τις ινασταμπουλ φρεγατες,JASSM,LRASM,κανα τομαχωκ,οτι να ναι