Στους δρόμους τα άρματα και φορτηγά της 34 ΕΜΑ 786 ΤΜΕ

6
4001

Στα πλαίσια προγραμματισμένης επιχειρησιακής αξιολόγησης, τα οχήματα (άρματα και φορτηγά) της 34 ΕΜΑ και του 786 ΤΜΕ βγήκαν από τους όρχους τους και κατευθύνθηκαν στους χώρους διασποράς.

Για την περίσταση το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα ορισμένες εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη δραστηριότητα καθώς και σχετικό δελτίο τύπου:

«Επιχειρησιακή Αξιολόγηση της 34 ΕΜΑ και του 786 ΤΜΕ

Τον Ιούλιο του 2018, πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αξιολογήσεων της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ, η επιχειρησιακή αξιολόγηση της 34ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (34 ΕΜΑ) και του 786 Τάγματος Μεταφορών (786 ΤΜΕ).

Προσκλήθηκαν έφεδροι Αξιωματικοί και Οπλίτες, εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους οι προβλεπόμενες διαδικασίες και δοκιμάστηκαν τα υφιστάμενα Σχέδια.
Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των Μονάδων, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό.»

 

Notify of
Παναγιωτης
Guest
Παναγιωτης
Offline

πραγματικά εντυπωσιακό ειναι το να έχει ακόμα ο ελληνας στρατιώτης εξοπλισμό εποχής βιετναμ

Faethon
Guest
Faethon
Offline

Ο 5κιλος γκαζοτενεκές στο κεφάλι έχει το ρόλο του..Δεν αφήνει περιθώρια για κουτσομπολιό μιας και δεν μπορείς να γυρίσεις το κεφάλι, οπότε κοιτάζεις μόνο τη δουλειά σου…Μέχρι να σου περάσει διαμπερές μια σφαίρα το κρανίο.

Thras
Guest
Thras
Offline

Απαράδεκτο επιχειρησιακά. Ακόμα και αν πάρουμε τα ατομικά υλικά που αποσύροουν τώρα οι αμερικανοί, θα είναι 30 χρόνια πιο σύγχρονα απο τα δικά μας!

tsimuha
Guest
tsimuha
Offline

Eμενα με πειραζει η φωτο μεσα στη σκηνη, αντι για ενα λαπτοπ χαρτουρα και παλι χαρτουρα.

Γ.Μ.
Guest
Γ.Μ.
Offline

Και δεν είναι μόνον η μέθοδος αυτή καθ’ αυτή, αλλά και το τι επιφέρει. Δες, π.χ. κιβώτια αφιερωμένη στη …γραφική ύλη που βρίσκονται πίσω από το γραφεία. Όλα αυτά πιάνουν χώρο, κόπο και χρόνο στο να τα φορτώσεις/κουβαλήσεις/ξεφορτώσεις και τούμπαλιν….

Κωστας
Guest
Κωστας
Offline

Που πας ρε καραμητρο με παπάκια και λεο1