Ντεμίρ, το “TCG Anadolu” θα εισέλθει σε υπηρεσία το 2020

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το τουρκικό LHD “TCG Anadolu” θα εισέλθει σε υπηρεσία το τέταρτο τρίμηνο του 2020, τόνισε ο επικεφαλής της SSM Ισμαήλ Ντεμίρ.

 

Η δήλωση του Ντεμίρ έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης στον χώρο ναυπήγησης του πλοίου και σηματοδοτεί ένδειξη ότι το “Anadolu” θα παραδοθεί ένα έτος νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Το “TCG Anadolu” προορίζεται να μείνει σε χρήση για 40 έτη και θα γίνει το πρώτο πλοίο του Τουρκικού Ναυτικού που θα μπορεί να πλεύσει προς την αμερικανική ήπειρο και να επιστρέψει στην Τουρκία χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού. Το πλοίο, το οποίο θα καταστεί η τουρκική ναυαρχίδα, θα επιτρέψει την αξιοποίηση αμφιβίων τεθωρακισμένων οχημάτων, συστημάτων ΜΕΑ, επιθετικών / μεταφορικών / ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων και θα διαθέτει τις υποδομές αξιοποίησης των μαχητικών Harrier ή F-35B.

 

To TCG ANADOLU κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς

 

Αεροσκάφη τύπου AV-8B Harrier για την Τουρκία;

 

Το Τουρκικό Ναυτικό θέλει 32 F-35B;


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Βασίλης
Guest
Βασίλης

Αν και άσχετο το ένα πλοίο με το άλλο,την τύχη του Ταϋγέτου θα έχει!!!
Μην και δεν προλάβει να ακουμπήσει καν στο νερό…

GiannisKr
Member
Γιάννης Μ.

“…και θα γίνει το πρώτο πλοίο του Τουρκικού Ναυτικού που θα μπορεί να πλεύσει προς την αμερικανική ήπειρο και να επιστρέψει στην Τουρκία χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού.” Τρέμετε Αμερικάνοι! Η ώρα σας πλησιάζει από τον “Σουλτάνο” των σουλτάνων! razz