Ψευδοκράτος: Μελέτη για άνοιγμα της Αμμοχώστου

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 29
  •  
  •  

Ηρθε πλέον η ώρα να κάνουμε ένα απτό βήμα για τα Βαρώσια, δήλωσε ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι, που ανακοίνωσε την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» για την σύσταση μια ομάδας ειδικών, η οποία θα μπει στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου και θα προβεί σε «επιστημονική καταγραφή» των περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων και μη.

Θα διαπιστώσει, είπε, τα περιουσιακά στοιχεία των βακουφίων, ποια είναι τα επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία, θα τα καταγράψει σε μια έκθεση που θα δοθεί στον ίδιο. Με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν, συνέχισε ο κ. Οζερσάι, θα καθορίσουν την πολιτική – όπως ανέφερε – που θα ακολουθήσουν στα Βαρώσια. Στην ομάδα αυτή, είπε, θα «επωφεληθούν από ονόματα που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αρένα».

Διαβάστε τη συνέχεια στον Φιλελεύθερο Κύπρου


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 29
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Faethon
Member
Noble Member
Faethon

Να ξέρεται οι τούρκοι ανοίγουν όλα τα μέτωπα.Τώρα ή ποτέ.Καιροσκοπικά κέρδισαν τα πάντα και κυριολεκτικά θα παίξουν τα ρέστα τους.Και άει κούνα τους μετά από εκεί.

flashg
Guest
flashg

Εμείς θα κάνουμε ότι κοιμόμαστε.

Παντελής
Guest
Παντελής

Πότε δεν κατάλαβα γιατί η Ελλάδα με την Κύπρο, όταν ο Ερντογαν έστελνε τους πρόσφυγες κατά χιλιάδες, δεν πήγαν να προτείνουν στον ΟΗΕ να εγκαταστήσει προσωρινά πρόσφυγες από τη Συρία εκεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ κάτω από ελληνοκυπριακη διοίκηση, οι οποίοι όταν έφευγαν μετά για Συρία, θα άφηναν την Αμμοχωστο στην Κύπρο. Προφανώς θα διαφωνούσε η Τουρκία αλλά αυτό θα την οδηγούσε να υποχωρήσει από τα κακόβουλα σχέδιά της. Το ίδιο και σήμερα. Η Κύπρος ως ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Αμμοχωστου μπορεί να εκβιάζει με τον ίδιο τρόπο την Τουρκία. Αντιθέτως παίζουν μπάλα οι άλλοι. Και δεν χρειάζεται να… Read more »

x-m
Member
Famed Member
x-m

Όχι μόνο ζορίζονται, το δείχνουν κιόλας !