33.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020
Αρχική MEDIA VIDEO Προκλήσεις που αντιμετώπισε το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου στα γυρίσματα του "Top Gun...

Προκλήσεις που αντιμετώπισε το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου στα γυρίσματα του “Top Gun 2”

Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τον Φεβρουάριο το σήκουελ του “Top Gun”, “Top Gun: Maverick” γυρίστηκε στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt.


O κυβερνήτης Carlos Sardiello, που διοικεί το USS T. Roosevelt μιλά για τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Εκείνο που ξεχωρίζει ήταν οι ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες του συνεργείου παραγωγής της ταινίας με την συνεχιζόμενη εκπαίδευση του αεροπλανοφόρου, που φυσικά δεν σταμάτησε ποτέ.

“Ήταν απίστευτο-δύο εβδομάδες πολύ πολύ δύσκολης δουλειάς αφού εκπαιδευόμασταν, για να εκτελέσουμε την αποστολή μας και ταυτόχρονα να συνεργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε τα γυρίσματα της ταινίας”, δήλωσε ο Sardiello.

“Όπως το θυμάμαι πάλι ήταν πολύ ικανοποιητικό για τους άνδρες να συμμετέχουν σε αυτήν την εμπειρία”.

Εξισορροπώντας γύρισμα και εκπαίδευση σήμαινε ότι προστίθετο ένα νέο επίπεδο δυσκολίας των επιχειρήσεων στο αεροπλανοφόρο.

“Αυτοί εισάγονται στο ρυθμό των επιχειρήσεων. Εμείς θέτουμε τα όρια και τους περιορισμούς ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να επιτύχουν ταυτόχρονα τον σκοπό τους”, λέει ο Sardiello.

“(πρόκειται για) ένα άλλο επίπεδο συνεργασίας, μια εντελώς άλλη ομάδα για να συνεργαστείς, να εξασφαλίσεις πως θα κάνουν ό,τι χρειάζεται να κάνουν με ασφάλεια, εμείς να πετύχουμε τους σκοπούς της εκπαίδευσής μας και να βοηθήσουμε αυτούς να καταλάβουν τί (υπηρεσία) τους παρέχει το Ναυτικό”.

Κάτω, στο κέντρο ελέγχου του καταστρώματος ο πλωτάρχης Alex Diaz λέει πως η δική του πρόκληση κατά τα γυρίσματα ήταν να οργανώνει το κατάστρωμα ανάλογα με την εκπαιδευτική δραστηριότητα και συγχρόνως να έχει τα πλάνα που του ζητούσε η παραγωγή της ταινίας.

“Στο σημείο αυτό, αν γυρίζεις το Top Gun 2, εγώ ως πλήρωμα καταστρώματος όλη μου τη ζωή σήμαινε πως βρισκόμουν υπ’ατμόν “, δήλωσε συμπληρώνοντας πως τόσο το πλήρωμα διοίκησης όσο και το συνεργείο γυρισμάτων καθόριζαν το πρόγραμμα με μεγάλη προσοχή.
“Δεν περίμενε κανείς από σένα να περάσεις από γύρισμα σε απονηώσεις αεροσκαφών.

Υπήρχε ένα διάστημα αρκετά μεγάλο για να οργανώσεις την μετάβαση και στα δύο προγράμματα”.

Και πάλι όμως, τα γυρίσματα της ταινίας δημιούργησαν μερικές απρόσμενες καταστάσεις με μερικούς από τους ναυτικούς του πληρώματος.

“Υποστηρίζαμε το συνεργείο γυρισμάτων. Είχαμε ασυρμάτους για πράγματα που δεν περίμενα ποτέ πως θα χρησιμοποιούσαμε, όπως ‘θέλουμε να μας φτιάξουν το μαλλί και το μακιγιάζ'” θυμάται η πλωτάρχης Julie Holland, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του πλοίου.
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gun κάποιες αναφορές για τον Tom Cruise ότι έδειχνε ασέβεια προς το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt ήρθαν στην επιφάνεια μέσω των social media. Στιγμιότυπο οθόνης από συνομιλία μελών του πληρώματος του USS Theodore Roosevelt στα social media στην οποία εκφράζουν το μίσος τους για τον ηθοποιό.

Οι κατηγορίες αυτές διαψεύστηκαν αργότερα από υπευθύνους του Ναυτικού. Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες:

Το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt νευρίασε με τον Tom Cruise εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του σήκουελ του Top Gun.

Οι κατηγορίες πως ο Tom Cruise δεν έδειχνε τον απαραίτητο σεβασμό προς το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt στη διάρκεια της κινηματογράφισης είναι αβάσιμες, λένε αξιωματούχοι του Ναυτικού.

Εδώ είναι μια ομαδική φωτογραφία με το πλήρωμα και τους ηθοποιούς που κοσμεί περήφανα το γραφείο του Sardiello. H φωτογραφία φέρει το αυτόγραφο του Tom Cruise, που υπέγραψε ως “Top Gun Maverick”.

Top Gun: Maverick spoilers

Το πλήρωμα δεν αποκάλυψε ποτέ πολλά πράγματα για το εξαιρετικά ανυπόμονα αναμενόμενο σήκουελ του “Top Gun”, το “Top Gun: Maverick”. Παρά το γεγονός ότι μερικοί ναύτες έκαναν μερικές μικρές αποκαλύψεις αποκαλύπτοντας αστέρες του σινεμά μέσα στο πλοίο όταν αυτό ήταν αγκυροβολημένο στο San Diego για τα γυρίσματα, καμιά γάτα — έστω Tomcat — εν πέθανε από περιέργια.

Ένα F-14 Tomcat, κατά τα φαινόμενα δάνειο από το μουσείο αεροπορίας και διαστήματος του San Diego, παρατηρήθηκε από όσους προσπάθησαν να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα από μακρυά στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου καθ’όλον τον Φεβρουάριο.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

6 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasis

Spoiler alert

Θα κλέψουν το εχθρικό tomcat και θα επιστρέψουν για emergency landing στο uss theodore Roosevelt.. Ένας τύπος που πήρε μέρος στα γυρίσματα μου είπε ότι “τράβηξαν” να φτιάχνουν/σηκώνουν το barricade δίχτυ.!

Spyros

Και αναρωτιόμουν για ποιό λόγο φαίνεται να είναι στραβό στο κατάστρωμα… σαν να έχει υποχωρήσει ένα σκέλος!

Anastasis

Nαι το ριναίο.. Αυτή η σκηνή θα είναι προς το τέλος της ταινίας.. Θα είναι σαν την πρώτη στο τέλος που χαίρονται όλοι, χειροκροτηματα και τα λοιπά.. Αν θέλετε τσέκαρετε τον λογαριασμό skidvoodoo στο instagram.. Έχει πολύ υλικό.!

ira-ant

Αν έχετε παρατηρήσει,το όνομα του Τζίμμυ Κάρτερ,δεν δόθηκε σε αεροπλανοφόρο,αλλά σε υποβρύχιο.

Deion

Ίσως γιατί ο Τζίμμυ Κάρτερ υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε υποβρύχιο.

nigozs

Τα μεταξωτά σωβρακα θέλουν και επιδέξιους κ@λους !

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΑΓΕΕΘΑ, ΑΓΕΑ και ΑΓΕΝ, Τρεις Αρχηγοί Επιτελείων μαζί , και κοντά τους ο Αρχηγός Στόλου. Ναι, στη βολή της SST-4…

 Η φωτογραφία ανοίγματος του άρθρου θα λέγαμε πως είναι χαρακτηριστική. Οι 3 από τους 4 αρχηγούς των Επιτελείων, πάνω σε ένα πλοίο του ΠΝ,...

Το τεύχος μας που κυκλοφορεί

Κύριο Άρθρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα εξάγει αμυντικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας στο… Ισραήλ! Εξαγωγική...

5
Απίστευτο κι όμως πραγματικό! Μια εκ των κορυφαίων ελληνικών αμυντικών εταιρειών, η Intracom Defence συμφώνησε με την ισραηλινή ΙΑΙ για την εξαγωγή υψηλής τεχνολογίας...
Card image

ΠΤΗΣΗ 2020 June

Αγορά 3.99 $
Card image

ΠΤΗΣΗ 2020 March

Αγορά 3.99 $
Card image

ΠΤΗΣΗ 2016 January 2016 #356

Αγορά 1.99 $

Related News

“Καρχαρίες” στη Θάλασσα της Κίνας – Πρώτη επιχειρησιακή ανάπτυξη μαχητικών με το νέο αεροπλανοφόρο Shandong

Κινεζικά μαχητικά J-15 προσνηώθηκαν για πρώτη φορά σε επιχειρησιακή ανάπτυξη με το νέο αεροπλανοφόρο Shandong του Κινεζικού Ναυτικού (PLAN). Τα αεροσκάφη φωτογραφήθηκαν σε εκπαιδευτικές...

Νέας γενιάς ρομποτικό όχημα μάχης από τη Ρωσία

Η Ρωσία ξεκίνησε δοκιμές του νέου μη-επανδρωμένου οχήματος μάχης για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό Ίδρυμα Προηγμένων Ερευνητικών Σχεδίων στις 29 Ιουνίου.Το...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Sky Flash, ο “μαθητής” του AIM-7 Sparrow που ξεπέρασε το “δάσκαλο”

SKY FLASHΤου Πάνου ΕυαγγέλουΤο 1968 άρχισαν οι παραδόσεις των μαχητικών αεροσκαφών F-4K Phantom FG.1 στο Βρετανικό Ναυτικό (RN) και F-4M Phantom FGR.2 στην Αεροπορία...

TOP GUN MIRAMAR NAVAL AIR STATION

https://www.youtube.com/watch?v=7RaMp2r7eWIΣτο τρέχον τεύχος (Πτήση 002, Ιούλιος 2020) περιλαμβάνουμε ένα αφιέρωμα στις Μοίρες Adversaries. Στο βίντεο μια μικρή γεύσης από την εποχή του TOP GUN...

ΒΙΝΤΕΟ: Θερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

Ένα εξαιρετικά καλαίσθητο, σύντομο βίντεο από την καλοκαιρινή εκπαιδευτική δραστηριότητα της Σχολής Μονίμων Υπαξωματικών (ΣΜΥ) έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.https://youtu.be/ZHx3OG2vIZEΣτα πλάνα παρατηρεί...
- Advertisement -
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x