Παραιτήθηκε ο Νίκος Τόσκας – ο Πάνος Σκουρλέτης στην θέση του

2
812
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Την παραίτησή του υπέβαλε κι έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, προφανώς στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική που στοίχισαν την ζωή σε περισσότερους από 80 ανθρώπους.

Ο κ. Τόσκας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και, με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η περίοδος έκτακτης ανάγκης, του επανέλαβε το αίτημα παραίτησης που είχε καταθέσει την επομένη της φωτιάς, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Τόσκα «και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία όλων των τελευταίων χρόνων». Τις αρμοδιότητές του κ. Τόσκα αναλαμβάνει προσωρινά ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Πέμπτη ο κ. Τόσκας είχε δηλώσει πως δεν διαπιστώνει σοβαρά επιχειρησιακά λάθη στην ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού, αν και είχε ξεκαθαρίσει πως είχε θέσει στην διάθεση του κ. Τσίπρα την παραίτησή του.

Ποιος φταίει; Μια άποψη


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Μιχάλης Σκαλιωτης
Guest
Μιχάλης Σκαλιωτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ “SHOW” …ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Nikolaos
Guest
Nikolaos

Δεν θα μπω στη συζήτηση των ευθυνών για την πυρκαγιά και τι θα μπορούσε να έχει γίνει. Οπωσδήποτε η συνέντευξη τύπου σε θριαμβευτικούς τόνους αποτέλεσε ιταμή πρόκληση για το δημόσιο αίσθημα και θα διδάσκεται στο μέλλον ως παράδειγμα πολιτικής επικοινωνίας προς αποφυγή (την ευθύνη φέρει η οίηση και το υπερτροφικό εγώ του κ. Τζανακόπουλου εν προκειμένω …). Αυτό που ανέκαθεν σκανδάλιζε με το πρόσωπο του κ. Τόσκα ήταν α) η δυσχερώς διαψεύσιμη εντύπωση ότι πολιτευόταν διαχειριζόμενος κάποιο σύμπλεγμα παραγνωρισμένης ιδιοφυϊας (πιθανώς ήλπιζε στις κορυφαίες θέσεις της στρατιωτικής ιεραρχίας ως εν ενεργεία αξιωματικός, και είχε την αίσθηση ότι αδικήθηκε …), που… Read more »