Τουρκία: Το σχέδιο Τραμπ κλέβει παλαιστινιακά εδάφη

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Τουρκία απέρριψε το ειρηνευτικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί μια απόπειρα κλοπής παλαιστινιακών εδαφών και αφανισμού κάθε προοπτικής εγκαθίδρυσης ενός παλαιστινιακού κράτους πλάι στο Ισραήλ.
«Αυτό το σχέδιο είναι ένα σχέδιο προσάρτησης που στόχος του είναι να σκοτώσει την λύση των δύο κρατών και να κλέψει παλαιστινιακά εδάφη», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζοντας «θνησιγενείς» τις προτάσεις του Τραμπ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Nikolaosd.b Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
d.b
Member
d.b

Ως τι έχουν γνώμη αυτοί….
Ρητορικό το ερώτημα αφού χώνουν την μούρη τους παντού

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Μου αρέσει που μιλά και η Τουρκία, που εποικίζει τη Βόρειο Κύπρο και έχει ανακηρύξει μάλιστα επ’ αυτής κρατική οντότητα κατ’ απόσχιση από κυρίαρχο κράτος … Δεν θα αναρωτηθώ αν η Ελλάς έσπευσε να αναπαραγάγει αυτή τη δήλωση του Τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συσχετίζοντάς την με το Κυπριακό … Άλλωστε τι σημασία έχουν τα εθνικά μας θέματα όταν το κράτος έχει παγώσει επί 48 ώρες, προσπαθώντας να διαιτητεύσει ανάμεσα σε δύο μαινόμενες και εξαιρετικά ύποπτες (what an understatement …) ποδοσφαιρικές φάρες και να κάνει μασσάζ θάρρους σε τρομοκρατημένους από αυτές βουλευτές (την ώρα που τα αποκόμματα… Read more »