Ο Τραμπ απαιτεί την απελευθέρωση του πάστορα Ά. Μπράνσον από τις τουρκικές φυλακές

3
695

Ως απόλυτη ντροπή χαρακτηρίζει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τη συνέχιση της κράτησης του πάστορα Άντριου Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές.

Έχει κρατηθεί όμηρος για υπερβολικό διάστημα” αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter και συμπλήρωσε “Ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα πρέπει να κάνει κάτι για να ελευθερωθεί αυτός ο υπέροχος Χριστιανός σύζυγος και πατέρας. Δεν έχει κάνει κανένα κακό και η οικογένειά του τον χρειάζεται.”

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου, η κράτηση του Μπράνσον παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, με το αιτιολογικό της εξέτασης περισσοτέρων μαρτύρων. Σε περίπτωση καταδίκης, ο Μπράνσον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 35 ετών.

Notify of
Δημήτρης
Guest
Δημήτρης
Offline

Πάστορα για Ιμάμη (Γκιουλέν) λοιπόν ο Ερντογάν. Και Patriot για S-400. Η ισχύς της Τουρκίας δεν βρίσκεται στο στρατό αλλά στην οικονομία της. Έδιωξε ο Ερντογάν πάνω από 100,000 δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό σημαίνει λιγότερα έξοδα για τον προϋπολογισμό του χωρίς πολιτικό κόστος γιατί αυτοί που έδιωξε ήταν Γκιουλενιστές και άρα “αντίπαλοι” και συνεπώς “προδότες”. Η ελληνική πολιτική ηγεσία (διακομματικά) ας περιμένει στωικά πότε οι ΗΠΑ θα αγνοήσουν τις διεθνείς ισορροπίες και θα αποφασίσουν να αφοπλίσουν την Τουρκία. Θα περιμένει για πολύ.Εν τω μεταξύ η Τουρκία συνεχίζει να ισχυροποιεί τις εξαγωγές της, χάρις στη πτώση της ισοτιμίας της τουρκικής λίρας. Και… Read more »

κωνσταντίνος
Guest
κωνσταντίνος
Offline

Για να δοθεί ο Γκιουλεν η Τουρκία πρέπει να ορκιστεί αιώνια πίστη στο Νάτο. Ο Πάστορας θα ελευθερωθεί, μια βδομάδα πριν αναγγελθεί η πώληση Πάτριοτ στην Τουρκία. Κάτι δε πρέπει να κερδίσει κι ο Τραμπ δημαγωγικά αφου θα κανει τετοια υποχώρηση;
(Λεω γω τωρα…)

κωνσταντίνος
Guest
κωνσταντίνος
Offline

A… και μεταξυ των 100.000 απολύθηκαν και μερικές δεκάδες χιλιάδες στρατιωτικοί και πιλότοι, που στον ταπεινό μου νου σημαίνει μεγάλη υποβάθμιση του στρατεύματος και ειδικά της αεροπορίας του. Δεν πάνε όλα δεξιά στο σουλτάνο.