Ο τουρκικός στρατός μοιράζει ανθρωπιστική βοήθεια στο Αφρίν, η Τουρκία έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του καντονιού

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

Πριν από λίγο δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους του Αφρίν. Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται πως γίνεται διανομή τροφίμων από στρατιώτες της Τουρκίας σε πολίτες σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο.

Οι κάτοικοι του Αφρίν βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση, καθώς η πόλη του Αφρίν αποκλείστηκε από τους Τούρκους με την δικαιολογία της ύπαρξης ναρκών στην περιοχή. Μέχρι την άρση των ναρκοπεδίων, που κατηγορούν το YPG πως τοποθέτησε, οι Τούρκοι απέκλεισαν την περιοχή.

Αυτή την στιγμή φαίνεται πως οι Τούρκοι ελέγχουν το Αφρίν στο μεγαλύτερο ποσοστό του. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του τουρκικού γενικού επιτελείου, συνεχίζονται οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί, και οι βολές πυροβολικού, αλλά φαίνεται πως αυτό γίνεται σποραδικά. Οι Κούρδοι έχουν αποχωρήσει από το Αφρίν, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό του οπλισμού τους που μετέφεραν εκτός περιοχής.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
MUSTAFA
Guest
Mustafa ...

Μπορώ να βοηθήσω …….Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

thelinuxgk
Guest

Παραμύθια του σουλτάνου δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλοί πολίτες του Αφρίν που να μην έχουν είδη εγκαταλείψει την πόλη ή να επέζησαν από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς…
Αυτοί που δέχονται την βοήθεια μάλλον είναι οι έποικοι.

dimitrisx
Guest
dimitrisx

Να σε κάψω Γιάννη να σ’αλείψω μέλι!

aris32
Guest
aris32

αφου σας διωξαμε ας δειξουμε fake φωτο μοιραζοντας ανθρωπιστικη βοηθεια . ποιος τους πιστευει;

PECHENEK
Guest
PECHENEK

Photoes are real my friends, just like the reality that we are hosting 3.6 million Syrians in Turkey for years, having spent more than 20 bn USD for them. And guess what, some those Syrians are Kurdish. I can not change your prejudged mind. but your denial does not change the reality. Everyone should know that we will not tolarate terrorism anymore and we will not wait for bombs to explode in our cities, so we will crash them in their source, not inside our territory!