Η Τουρκία βιάζεται να εκπαιδεύσει προσωπικό στους S-400 και τους στέλνει μια “βόλτα” στο Αζερμπαϊτζάν

14
3039
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 52
  •  
  •  

Η Τουρκία θα στείλει στρατιωτική αντιπροσωπεία στο Αζερμπαϊτζάν για να “εξετάσει” τα S-300PMU-2 που διαθέτει η χώρα.

Όπως τουρκικά ΜΜΕ αφήνουν να εννοηθεί, πρόκειται για το ίδιο προσωπικό που θα μεταβεί στη Ρωσία για να εκπαιδευτούν στα υπό παράδοση S-400, τα οποία θα αρχίσουν να παραδίδονται τον Ιούλιο και να αξιοποιούνται επιχειρησιακά από τον Οκτώβριο.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί που θα εκπαιδευτούν στα S-400 αναμένεται να μεταβούν στη Ρωσία εντός του καλοκαιριού.


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 52
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Ganesha_Mahesvari
Guest
Ganesha Mahesvari

Πτήση οι Τύρκοι χειριστές θα είναι πλήρως εκπαιδευμένη στους S-400 πριν την παραλαβή των συστημάτων; δλδ θα είναι πλήρως λειτουργικά άμα την παραδώσει;

Flight and Space
Admin
Famed Member

Πιθανό αλλά μάλλον δύσκολο…

Can
Guest
Can

According to Defense Minister Akar, the schedule ist that the Turkish Team go to Russia in the end of this month.

Flight and Space
Admin
Famed Member

Can you please provide us with a link?

Can
Guest
Can

Sorry, he actually said that the personel will be send in the beginning months of 2019:
https://www.yenisafak.com/gundem/hulusi-akar-s-400lerle-ilgili-kritik-tarihi-acikladi-3404393

MUSTAFA
Guest
Mustafa

Ελπίζω ότι δεν θα δείτε

ivychris
Guest
ivychris

Εδώ αρμόζει το μοτο του Ναπολέοντα: “Ποτέ μη διακόπτεις τον αντίπαλο, όταν προχωρά σε λανθασμένες επιλογές”

sotbak
Guest
sotbak

ακριβώς…

Alexandros Lekkas
Guest
Alexandros Lekkas

Και αυτό έκαναν οι Ρώσοι, τους περίμεναν

ivychris
Guest
ivychris

Θα απογοητευτείς γιατί η φράση ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης του Austerlitz, το 1805, γνωστή και ως μάχη των 3 Βασιλέων, στην οποία οι Γάλλοι νίκησαν τον μικτό υπεράριθμο στρατό Αυστριακών και Ρώσων, με μαεστρική στρατηγική του Ναπολέοντα, ο οποίος είχε καταλάβει τη Βιέννη. Η ακριβής έκφραση είναι :”let us wait a little; when your enemy is executing a false movement, never interrupt him.” Η παραπλάνηση των Ρωσοαυστριακών θεωρείται ακόμη και τώρα παραδειγματική και διδάσκεται σ’ όλες τις σχολές πολέμου αντιγραφή των μεθόδων Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αποδυνάμωσε το ένα άκρο της παράταξης, οι Ρωσο-Αυστριακοί θεώρησαν ότι έχουν ευκαιρία και επιτέθηκαν… Read more »

sotbak
Guest
sotbak

πάντα τέτοια γείτονες, συνεχίστε απτόητοι.

megisteas
Guest
Megisteas

Τι να κάνει ο κακόμοιρος ο Ερντι. Έμπλεξε με τον Πουτιν. Ήθελε να κάνει μάγκες και να κατάρριψη το αεροπλάνο. Τον Έπιασε από τα κακαλα ο κοντός και τον στριμώξε. Έτσι εξηγείται ότι δεν αντέδρασε όσο θα περίμενε κάποιος από έναν στρατιωτικό, ειδικά σαν τον πουτιν με τα όσα πέρασε με την κατάρρευση του τοίχους στο Βερολίνο. Ο Ερντι έχει βρει καινούργιο αφεντικό χωρίς να το θέλει κιόλας. Οι Τούρκοι αν τον φάνε μόνο θα ξεμπλεξουν με τους Ρώσους. Και άμα.

Δημήτρης
Guest

Ακριβώς αυτό. Του κατέρριψε το Σουχό’ι’ νομίζοντας ότι θα του αντεπιτεθεί ο ξανθός. Σε περίπτωση Ρωσσικής αντεπίθεσης (αντιποινών) θα αντιδρούσε η USA. Ο ξανθός όμως τον μυρίστηκε και περίμενε. Του σκοτώνει και τον διπλομάτη και τότε τον έδεσε χειροπόδαρα. Τον ανάγκασε για να μην τον καταστρέψει με την μέθοδο της σταγόνας να πάει με το μέρος του αγοράζοντας οπλικά συστήματα μη συμβατά με το ΝΑΤΟ. Τώρα εκπαιδεύει προσωπικό στους S400. Αν είχε αντισταθεί στον ξανθό αυτήν την στιγμή θα είχε F35 και θα γεννιόταν μια περιφεριακή υπερδύναμη στην γειτονιά μας. Ο Ερτογάν αυτό το ξέρει καλύτερα απ’όλους. Φανταστείτε τι γίνετε… Read more »

x-m
Guest
x-m

Ότι αυτό είναι το τίμημα για ένα αεροπλάνο και έναν διπλωμάτη , ούτε μια στο εκατομμύριο !. Δεν ρισκάρει την ευημερία της χώρας του και την προσωπική του επιβίωση ( και αυτό τίθεται στο τραπέζι ) γι’αυτό . Εδώ υπάρχει στρατηγική επιλογή ,όχι εκβιασμός .