Στρατιωτικός διάλογος για τα Μέτρα Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης Ελλάδος – Τουρκίας

6
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τουρκική αντιπροσωπεία βρίσκεται στην Αθήνα για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Όπως τονίζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η τουρκική αντιπροσωπεία έχει συζητήσεις με αντίστοιχη ελληνική, στο πλαίσιο του στρατιωτικού διαλόγου, για την επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης και τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων.

Η καινούργια «ΠΤΗΣΗ» ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

6
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
george_kFaethonΔΗΜΗΤΡΗΣJolly_Rogermassey-ferguson-65 Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
massey-ferguson-65
Member
massey-ferguson-65

ποια ΜΟΣ….ΤΩΡΑ…τωρα που Ρώσοι και συριοι πέταξαν έξω την τουρκια από εξανατολας…..τωρα ο κ.ερνογαν θα αρχίσει να γλεντάει με τον στόλο του στα διεθνή υδατά της ελληνικής ΑΟΖ ,ΑΦΟΎ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΔΏ ΚΑΙ 20 ΧΡΌΝΙΑ να κάνουν επέκταση ναυτικών μιλίων γιατι φοβούνται μην μας κάνουν ντα …..για να τους δω τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου που μιλούσε για “ανεμο” που παρέσειραι ερευνητικο…τι θα κάνει…πως θα δώσει εντολή στο πολεμικό ναυτικό να εμπλακεί σε μη αναγνωρισμένα ως ελληνικά νερά περιοχή που βρίσκετε μέσα στην ελληνική ΑΟΖ…αφου τυπικά δεν έχουμε ακόμα δικαιοδοσία μέχρι να ανακυριξουναι οι π@π ΑΟΖ….Μαλον θα ξαναπουν την χαζωμαρα… Read more »

massey-ferguson-65
Member
massey-ferguson-65

*ΠΟΙΑ ΜΟΕ * και όχι *ΜΟΣ*

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

…ναι, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι γραμμένα σωστά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Guest

Είναι Ηλίου φαεινότερο το γεγονός ότι η Ελληνική απραγία σπάει καρύδια. Αυτό εκλαμβάνεται απ’τους φίλους μας ως αδυναμία και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το πάρτι που θα ξεκινήσουν στην πίστα της ΑΝ. Μεσογείου και όχι μόνο. Εμείς περιοριζόμαστε στον διάλογο μαζί τους. Ήθελα να ήξερα…καλά, δεν ξέρουν, γιατί δεν ρωτάνε αυτούς που ξέρουν μήπως και πάρει μπροστά η έρμη η μηχανή; Μακάρι στο τέλος να πάνε όλα κατ’ ευχή!

Faethon
Member
Noble Member
Faethon

Στο κέντρο ο “οικοδεσπότης”; Κάτι δεν πάει καλά στη φωτογραφία και στα μυαλά των ιθυνόντων, εκτός και εάν είμαστε στην είσοδο του τουρκικού Γενικού Επιτελείου..

George_K
Member
Famed Member
George_K

MOE? Ποια ΜΟΕ?
ΜΟΕ δεν υπάρχουν, απλά είναι μια πρόφαση.
Τα αληθινά αίτια της συνάντησης είναι η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με την ελληνική ανώτατη στρατιωτική διοίκηση σε προσωπικό επίπεδο, για μελλοντική διαφυγή και άσυλο στη χώρα μας!!! grin

Κατά τ’ άλλα το σανό πως το θέλετε? Rare, medium rare, well done..??