Οι τουρκικές εισβολές σε άλλες χώρες σε ένα χάρτη

8
2963

Ο παρακάτω λεπτομερής χάρτης (σε ανάλυση HD εδώ) μας δείχνει τις τουρκικές “παρεμβάσεις”-εισβολές σε Αλεξανδρέττα (Συρία-1939), Κύπρο (1974), Βόρειο Ιράκ (2015) και Βόρεια Συρία (2016).

 

Διαβάστε επίσης

Ο τουρκικός Lebensraum (όπως τον φαντασιώνεται το καθεστώς Ερντογάν)

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπητή Πτήση.παλιά κάνατε την Ισορροπία Δυνάμεων σαν ένθετο.Τώρα που η Τουρκία συγκεντρώνει περίσσευμα στρατού και εξοπλισμών,που μόνο για αμυντικούς λόγους δεν είναι(γιατί για αμυντικούς σκοπούς θα χρειαζόταν ένα κλάσμα μόνο από αυτά που πρόκειται να έχει σύντομα),και θυμίζει η όλη κατάσταση τη Γερμανία πριν το Β’ Π.Π.,και επειδή εμείς παρομοίως με τα συμμαχικά κράτη τότε κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και κανείς δε φένεται να βλέπει λίγο πιο μπροστά από τη μύτη του τί πρόκειτε να επακολουθήσει ,αν θα μπορούσατε να αρχίσετε μια σειρά άρθρων με το τί έχουμε εμείς και τι έχει(και σχεδιάζει να έχει σε λίγα χρόνια) η Τουρκία σε κάθε τομέα ,μήπως και μετά το σοκ,μερικοί εδώ πέρα ξυπνήσουν και καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και θα γίνουν και χειρότερα και αν δε θέλουν οι Τούρκοι να κάνουν περίπατο ως την Αθήνα όπως έκανε η Γερμανία ως το Παρίσι ,πρεπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

  • Φίλε Πέτρο

   Αυτό το μέρος “και σχεδιάζει να έχει σε λίγα χρόνια) η τουρκία” δεν θα ήθελα να το διαβάσω με τίποτα! Διότι μετά, θα ακολουθεί το “και σχεδιάζει να έχει σε λίγα χρόνια) η Ελλάδα”

 2. Κύπρος
  Λόγος = θάνατος των Τούρκων
  Αλεξάνδρου
  Αιτιολογία = Η επιλογή της φυσικής Τουρκία
  Συρία
  Λόγος = τρομοκρατικές επιθέσεις και εισροή μεταναστών
  μακρινός
  λόγος = τρομοκρατικές επιθέσεις pkk
  Το παραπλανάτε.
  αυτό το δικαίωμα
  και το χρησιμοποιούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here