Το Τουρκικό Ναυτικό παρέλαβε 3 ANKA-B

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 35
  •  
  •  

Το Τουρκικό Ναυτικό έχει παραλάβει 3 ANKA-B, διπλασιάζοντας την ποσότητα των drones του τύπου που επιχειρεί.

Την είδηση ανακοίνωσε η SSB στις 12 Οκτωβρίου στο Twitter, συμπληρώνοντας ότι τα νέα drones είναι εξοπλισμένα με το ραντάρ SAR SARPER. Το τελευταίο, που κατασκευάζεται από την Aselsan, ολοκλήρωσε τις δοκιμές αποδοχής την άνοιξη.

Το Τουρκικό Ναυτικό χρησιμοποιεί το ANKA πάνω από το Αιγαίο

Το ANKA παράγεται από την TAI και βρίσκεται σε υπηρεσία με την Τουρκική Αεροπορία, τη Στρατοχωροφυλακή, τη ΜΙΤ και το Τουρκικό Ναυτικό. Το τελευταίο επιχειρεί 10 Bayraktar TB2 και 6 ANKA-B, εκ των οποίων τα 3 είναι μισθωμένα από την κατασκευάστρια εταιρεία. Η πρώτη επιχειρησιακή πτήση «ναυτικού» ANKA στο Αιγαίο Πέλαγος συνέβη στις 27 Μαρτίου 2018.

Το τεύχος 401 της Π&Δ Οκτωβρίου 2019 διαθέσιμο ηλεκτρονικά στο Joomag


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 35
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
jimeta
Guest
jimeta

Τα μεμέτια φτιάχνουν και φτιάχνουν έχουν στρατιωτική υποδομή και εργοστάσια να είναι αυτάρκης και εμείς όπως διαβάζουμε στα ειδησεογραφικά σαιτ το μόνο που φτιάχνει ο στρατός μας είναι τα hotspot και το χαλαλ των λαθροόρκ που έχουμε μαζέψει,τελικά ούτε ο ίδιος ο Θεούλης που τον επικαλούμαστε κάθε τόσο δεν πρόκειται να μας βοηθήσει τέτοιος αυτοκαταστροφικός λαός που είμαστε και με προδότες πολιτικούς.Kαι εδω χωράει πλεόν και μη το κόψετε “Που είσαι ρε Παπαδόπουλε”

Mustafa
Guest
Mustafa

Ελληνικό καράβι πολεμικό πόσα UAV έχει; ……………………….

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Όσα AIP υποβρύχια έχει το δικό σας.