Πολεμικά πλοία και αεροσκάφη συνοδεύουν Γιαβούζ, Φατίχ και Μπαρμπαρός, σύμφωνα με τουρκικό ΥΠΑ

3
1359
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

H Τουρκία επιβεβαιώνει κάτι που είναι ήδη γνωστό και αφορά την συνοδεία των ερευνητικών σκαφών της από πολεμικά πλοία και αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πλοία και αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας συνεχίζουν να συνοδεύουν τα γεωτρύπανα Γιαβούζ και Φατίχ καθώς και το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός, αναφέρει ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.

Το Φατίχ συνοδεύεται τουλάχιστον από μια φρεγάτα, ενώ το Γιαβούζ φέρεται α συνοδεύεται από δυο. Το Μπαρμπαρός βρίσκεται στα νότια της κυπριακής ΑΟΖ, ενώ περα από την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, δεν υπάρχει άλλη αναφορά που να επιβεβαιώνει την παρουσία πολεμικού πλοίου δίπλα του.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
darede
Member
Trusted Member
darede

Αυτό είναι η υπεροπλία κύριοι, να έχεις 2 φρεγάτες να συνοδεύουν στην μεσόγειο και να μην υπάρχει θέμα στο Αιγαίο. Αυτό θα προσέδιδαν και σε μας οι 2 adeleide

MPAMPIS
Member
Noble Member
MPAMPIS

…..να σου πω παντως οτι σε άλλο σάιτ το Μπαρμπαρός (που ειναι μάλιστα και νότια της Κύπρου) φαίνεται να το συνοδεύει μια …..D’Estienne d’Orves……παντως ειμαι υπέρ των Adelaide ακόμα και αν ειναι μόνον μια, ακόμα και αν εκσυγχρονίσουμε μόνον 3 Μεκο για να εξοικονόμησουμε χρήματα…

Leonidas Oikonomou
Guest
Leonidas Oikonomou

3 είναι η φρεγάτες σου ξέφυγε μια κ το αστροπλοιο εντερπραιζ μη ξεχάσουμε.