Τι λέει η USAFE για τα F-22 της Λάρισας

8
6287

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της USAFE, τα δυο F-22 από την 95 FS/325 FW που εδρεύει στην Tyndall Air Force Base, κλιμάκιο της οποίας έχει μετασταθμεύσει στην Ευρώπη για τρεις εβδομάδες αναπτύχθηκαν στην 110 ΠΜ για «τοπική εκπαίδευση» αλλά και «επιδεικνύοντας την δέσμευση των ΗΠΑ προς την Ευρώπη να αναπτύσσει επιχειρησιακά μαχητικά πέμπτης γενιάς στην ζώνη ευθύνης της U.S. European Command και της αποφασιστικότητας για συλλογική άμυνα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ με τα πλέον προηγμένα μέσα προκειμένου να αναχαιτιστεί  η εχθρική επιθετικότητα και να αυξηθεί η περιφερειακή ασφάλεια σε αυτή την περιοχή του κόσμου».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή η ανάπτυξη των Raptor (που θα διαρκέσει κατά πληροφορίες μέχρι την Δευτέρα 13-8) υποστηρίχθηκε με KC-135 που μεταστάθμευσε στην Σούδα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ανησυχήσω με την ανακοίνωση της USAFE? Κάτι βλέπουν τα επιτελεία που δεν βλέπουμε εμείς? Το χειμώνα ίσως, εντός του 2019? Τι να πω η κατάσταση στην περιοχή εξακολουθεί και αχνίζει… Ήρεμη ερχόμενη εβδομάδα…

    • Επειδή διαβάζουμε όλες τις ανακοινώσεις είναι copy past όλων των προηγούμενων με την ανάπτυξη F-22 πέρυσι σε άλλες χώρες. Οπότε μην ανησυχήστε (ακόμη)! 🙂

  2. Καλησπέρα,

    “…τα F-22 της Λάρισας”. Νομίζω πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνει μόνιμη επωδός.

  3. Τα F-22 ήρθανε για την αποφυγή θερμού επισοδείου αυτές τίς ημέρες που ο Ντόναλτ παλουκώνει την τουρκική οικονομία. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχτούν, αλλά η συνεργασία με τους Αμερικανούς και το ξεμπρόστιασμα των ξανθών ψευτοσωτήρων, απέφερε καρούς. Είναι αλλωστε χαρακτηριστική, η σιωπηρή συγκατάθεση της κατα τα άλλα λαλίστατης αντιπολίτευσης….

Comments are closed.