32 τραυματίες αλεξιπτωτιστές σε άσκηση ρίψης του Αμερικανού Στρατού

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

32 Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές τραυματίστηκαν, από τους οποίους 18 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων ένας με κατάγματα και στα δυο του πόδια κι ένας άλλος στην σπονδυλική του στήλη.

Συνολικά 87 στρατιώτες πραγματοποίησαν πτώση από αεροσκάφος C-130 στα πλαίσια άσκησης πριν λίγες μέρες στην πολιτεία του Μισισίπι , όταν ο άνεμος τους παρέσυρε σε περιοχή με πευκόδασος.

Μερικοί από τους τραυματίες στρατιώτες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο και άλλοι έπρεπε πρώτα να απεμπλακούν με τα αλεξίπτωτά τους από τα δέντρα.

Στην άσκηση διάρκειας δέκα ημερών συμμετείχαν πάνω από 650 στρατιώτες σε περιοχή ασκήσεων της αμερικανικής Εθνοφρουράς. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Στρατού, κανείς από τους τραυματίες δεν διέτρεχε κίνδυνο ζωής.

Ωστόσο τέσσερεις από τους τραυματίες κρεμάστηκαν τόσο ψηλά πάνω σε δέντρα, που χρειάστηκε επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με κλιμακοφόρα οχήματα για να απεγκλωβιστούν.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Ilias_Skaltsiotis
Member
Noble Member
Ilias_Skaltsiotis
Kostas
Member
Kostas

κάτι σαν τις αμυγδαλιές της ζώνης μεγάρων επι 10 δηλαδη

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Η πλάκα είναι πως συνήθως αυτό που ακούω από κόσμο σε συζητήσεις περί του θέματος είναι η υψοφοβία, και όχι το σακάτεμα…κάποτε που έψαχνα τις στατιστικές νομίζω είχα δει πως ανά άλμα οι τραυματισμοί στις ΗΠΑ είναι κάπου στο 2%, σε κακή ζώνη ρίψης ακόμα περισσότεροι, και σε νυχτερινό άλμα διπλασιάζονται…