Γιατί οι ΗΠΑ «πασχίζουν» να βρουν το ιαπωνικό αγνοούμενο F-35A

4
6911
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 90
  •  
  •  

Από την περασμένη Τρίτη είναι σε εξέλιξη κοινή αμερικανο-ιαπωνική προσπάθεια να βρεθεί αρχικά και κατόπιν να ανελκυστεί το μαχητικό αεροσκάφος F-35A της Ιαπωνικής Αεροπορίας που χάθηκε στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, 84 μίλια ανατολικά της επαρχίας Aomori.

 

Εκτακτο: Αγνοείται ιαπωνικό F-35Α!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το «Business Insider», δεν θα είναι καλό για το μέλλον της αμερικανικής αεροπορικής ισχύος εάν προλάβουν να βρουν τμήματα του F-35A είτε η Ρωσία είτε η Κίνα.

 

Οι ΗΠΑ επιστρατεύουν κατασκοπευτικό U-2 για την ανεύρεση του αγνοούμενου Ιάπωνα πιλότου και του απολεσθέντος F-35A

Μπορεί να έχει γραφθεί ότι οι Κινέζοι έχουν υποκλέψει πληροφορίες για το πρόγραμμα F-35, αλλά η απώλεια του ιαπωνικού αεροσκάφους είναι η πρώτη ευκαιρία για Ρώσους και Κινέζους να οικειοποιηθούν τμήματα του τύπου. Το μοναδικό παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή F-35 συνέβη στις ΗΠΑ, κάνοντας αδύνατη μια τέτοια ενέργεια. Τροχοπέδη θα μπορούσε να παίξει η καταστροφή που έχει προκαλέσει το θαλασσινό νερό στο αεροπλάνο, αλλά μέρη του ραντάρ και άλλων αισθητήρων θα μπορούσαν να εξεταστούν αναλυτικά, γιατί όχι, να κατασκευαστούν εκ νέου με μέθοδο αντίστροφης μηχανικής.


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 90
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Anastasis
Guest
Anast tsil

Γιατί είναι αόρατο.. smile

Stavrogin
Member
Noble Member
Κωνσταντίνος Βορδοναράκης

κόστος F35A: 84ek.$
κόστος χρήσης για 40 χρόνια: 210εκ.$ (τυχαίο νούμερο)
κόστος ανάκλησης συντριμμιών απο πτώση: Priceless

πέρα απο την πλάκα φαντάζομαι όλα αυτά επαναληφθηκαν με όλα τα πρώτα κορυφαία αεροσκάφη μετα το 1960

Stavrogin
Member
Noble Member
Κωνσταντίνος Βορδοναράκης

“ανάκτησης” όχι “ανάκλησης”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ
Guest
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

Για να μην μάθουν την RAM και πως λειτουργεί για τα ραντάρ και τους άλλους αισθητήρες που μας λέει το άρθρο, μόνο αν τον έχεις σχεδόν ολόκληρο μπορείς να τον αντιγράψεις αλλά να δω που θα βρεις τα τσιπ πως θα τα σπάσεις για να τα αντιγράψεις!!! Ας είμαστε και λίγο σοβαροί πια τα ηλεκτρονικά έχουν ξεφύγει δεν αντιγράφονται τόσο εύκολα όσο νομίζει κάποιος όπως γινότανε παλιά. Τα ολοκληρωμένα δύσκολα αντιγράφονται, όχι ότι δεν γίνετε αλλά δεν λειτουργούν για να τα βάλεις σε ειδικό πρόγραμμα σε υπολογιστεί για να κάνεις ανάλυση των στρώσεων υλικών κλπ! Έχεις μια εικόνα από τι… Read more »