Το αμερικανικό αντιτορπιλικό τύπου A. Burke «USS Ross» βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι του Αυλώνα στην Αλβανία. Κατά την παραμονή του στο λιμάνι το αμερικανικό πλοίο επισκέφτηκαν Αλβανοί αξιωματούχοι.

Η τελευταία επίσκεψη αμερικανικού αντιτορπιλικού στη γειτονική χώρα έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν πραγματοποίησε επίσκεψη το «USS Porter». Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αλβανικά νερά το «USS Porter» συνεκπαιδεύτηκε με σκάφη του Αλβανικού Ναυτικού.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι. Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραχωρηθούν, ειδικά με τον στόχο του Τραμπ για Αμερικανικό Ναυτικό των 355 πλοίων.

      • Δεν αντιλεγω αλλα ο Τραμπ ειναι οπου φυσαει ο ανεμος. Δειτε με το f35 που ελεγε οτι πρεπει να ακυρωθει και οταν βγηκε ελεγε οτι πλεον κοστισε πολυ για να το αφησουμε και θα παρουμε και αλλα για να πεσει το κοστος!

        Νομιζω +2 214 της οption , 2 fremm + 2 μικροτερες γαλλικες stealth, + 2 arleigh + τις οποιες super vita, δεν το λες απαγορευτικο εως το 2025. Τα γαλλικα θα ναι με τα ομολογα, τα αμερικανικα με «δωρεα» + σουδα , τα super vita ειναι φθηνα και τα 214 ολο και κατι μπορει να κανει ο Τσιπρας με Μερκελ. Θα μου πεις σιγα μη γινουν, απλα το αναφερω ο,τι δεν ειναι κατι απαγορευτικο.

Comments are closed.