Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε περισσότερες Δράκαινες και Κεραυνούς στο Νέο Έτος!
  Σε συνέχεια των επιθυμιών φίλων αναγνωστών με αφορμή τη φωτό των Buccaneer, θα πρότεινα εναλλασσόμενες φωτό κλασσικών (και ιδίως σπανιότερων, βρετανικών ή ευρωπαϊκών) αεροσκαφών σε συνθήκες και περιβάλλον εποχής (Viggen σε δρόμους/πάρκινγκ, Harrier σε δυτικογερμανικά δάση, Buccaneer & Mirage F1AZ χαμηλά πάνω από την αφρικανική σαβάννα, Φάντομ με εξωπραγματικά φορτία και δόλιους Πεζοναύτες να τα φορτώνουν με τα χέρια, MiG-21 ανατολικής Ευρώπης με τα υπέροχα σκούρα κάμο, γαλλικά Jaguar να σηκώνουν σκόνη στη Σαχάρα κλπ.).
  Τονωτικό για τους παλαιότερους, παιδευτικό για τους νεότερους!

 2. «Swedish Fields & Meadows», το ωραιότερο καμουφλάζ όλων των εποχών (εξαιρούνται πειραματικά, όπως LW Phantoms με «διασπαστικά» τεθλασμένα μοτίβα στυλ Β’ ΠΠ, A-10 «JAWS II» κλπ). Τα κάνει αόρατα στον τυπικό χώρο επιχειρήσεων!

 3. Δεν είναι Draken που ζήτησα αλλά και αυτό όμορφο είναι. Ο συναναγνώστης Nikolaos το θέτει όμορφα και προσυπογράφω (πλην F-4Ε, το έχετε υπερκαλύψει).

  Όσον αφορά αυτήν την παραλλαγή, αναρωτιέμαι πόσο καλά αποδίδει κατά την διάρκεια του χειμώνα. Πάντα μου άρεσε όμως αυτό το πλούσιο λαδοπράσινο!

  Θυμάμαι επίσης οτι πριν από αρκετούς μήνες είχε προταθεί να εκλέγουμε ως αναγνώστες το εξώφυλλο ανάμεσα από 2-3 προτάσεις σας. Ίσως να μπορούμε να διαλέγουμε της φωτογραφία της μηΠαρασκευής, διότι ως γνωστόν ο ΚΚ με F-4E πέταξε και έκανε σαν μωρό παιδί από την χαρά του, οπότε θα συμβιβαστούμε στο έθιμο της Παρασκευής να δείχνει την αγάπη του ΚΚ που μας γαλούχησε και με τους 4Τροχοί και όλα τα άλλα περιοδικά που εξέδιδε στις δόξες τους.

  Merci στους σημερινούς της Πτήσης αλλά και στον παλαίμαχο ΦΓΚ

 4. Χάρμα οφθαλμών.
  Υ.γ.Μια Παρασκευή είχατε για να χαρείτε και αυτή σας τελείωσε…εμ,τώρα με τα κρύα οι τενεκέδες χρειάζονται για να καίγονται ξύλα..

 5. Από τα πλέον αγαπημένα και συμφωνώ με τους φίλους, από τις πιο όμορφες παραλλαγές, μιας άλλης εποχής όπου δεν κυριαρχούσε το γκρι.
  Πολύ θα μου άρεσε ένα ιστορικό άρθρο για το Viggen ή για όλα τα σουηδικά τζετ μέχρι το Grippen

Comments are closed.