Εκτέλεση Βολών Αρμάτων, Πυροβολικού και Βαρέων Όπλων Πεζικού στην ΑΣΔΕΝ

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το δεύτερο 15νθήμερο Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν, στην Περιοχή Ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), βολές οπλικών συστημάτων, ως ακολούθως:

  • Βολές Πυροβολικού στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης «ΛΗΜΝΟΣ», της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΜΥΚΑΛΗ» και της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ».
  • Βολές πληρωμάτων Αρμάτων στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΜΥΚΑΛΗ».
  • Βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού στην Περιοχή Ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΧΙΟΣ».

 

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού και αξιολογήθηκε όλη η διαδικασία στοχοποίησης και εκτέλεσης πυρών, με την εφαρμογή βελτιωμένων τεχνικών και διαδικασιών προσβολής στόχων.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Giorgos Tsagkaris
Guest
Giorgos Tsagkaris

Aντε και να το δεχτω για τη συζητηση οτι τα 70 ευρω που κανει ενα συγχρονο κρανος ειναι πολλα….
Ενα ζευγαρι γαντια των 7ευρω (max χονδρικη) ειναι και αυτα πολλα εεεεε???????

Giorgos Tsagkaris
Guest
Giorgos Tsagkaris

Επανερχομαι…τελικα ενα αρμα κατα τον ΕΣ στον πυργο πρεπει να φερει 50αρι ή 7.62?
Και τα δυο να ειναι εξισου καταλληλα μαλλον δε γινεται…

V
Guest
V

We love 70’s- 80’s!!!! Όλμοι 4,2” (107 mm) , M-48 A5 MOLF (22+ χρόνια μετά τον πετυχημένο εκσυγχρονισμό τους), Μ-901 που βάλουν ΤΟW-2 άγνωστο πόσα δεν είναι εκτός ορίου ζωής, Μ-110 Α2 (γερμανικής παραλαβής 1992+, Μ-109Α2 από τις αγορές μας πριν το 1990 (“αδικτύωτα όλα και δεν εννοώ WI-FI”), η “χρυσή” επανεμφάνιση των τελευταίων ετών Μ-101 (αφού έχουμε και μπόλικα πυρομαχικά για πούλημα) , αλλά και τα VBL των αποσπασματικών αγορών, ZSU-23-2 + RH-202 που δε θα έχουν και πρόβλημα με τα αντιραντάρ βλήματα, για τα Mercedes με το MG-3 το αφήνω ασχολίαστο, μόνο τα ΠΑΟ 106 λείψανε από αυτές… Read more »

STRATOS
Member
STRATOS

Αλήθεια τι υπερσύγχρονο θα ρίξει ο αντίπαλος στην μάχη?? Από τα 2700 άρματα που έχει, τα 2250 είναι Μ48Α5Τ1/Τ2-Μ60Α1/Α3 χειρότερα από τα Ελληνικά Μ48Α5MOLF…. Στα αντιαρματικά ακριβώς τα ίδια και χειρότερα. Πυροβολικό ίσως μπορεί να αντιπαρατάξει κάποια σοβαρή υποστήριξη από την απέναντι ακτή με τα σύγχρονα αυτοκινούμενα πυροβόλα μεγάλου βεληνεκούς που διαθέτει αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να εκτελέσουν βολή αντιπυροβολικού (λόγω της μορφολογίας των Ελληνικών νησιών του Αν.Αιγαίου και της πληθώρας προστατευόμενων εναλλακτικών θέσεων για το Ελληνικό πυροβολικό)…. Ξέχασα ότι όλα αυτά τα μέσα του αντιπάλου πρέπει να μεταφερθούν από θαλάσσης (σε κάποια φάση, αν θέλουν να καταλάβουν κάποιο… Read more »