H ΠΤΗΣΗ δεν μπορεί να “καταρρίπτει” fake news”, δεν είναι η δουλειά μας

35
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες διακίνησης απίθανων σεναρίων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως για πρώτη φορά, τα όποια fake news έχουν σαν στόχο το κοινό που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την άμυνα και την εξωτερική πολιτική. Και το κοινό αυτό δεν είναι μικρό. Από τη δική μας εμπειρία, ξέρουμε πως μόνο οι δικοί μας μοναδικοί αναγνώστες πλησιάζουν το 1 εκ. (τόσοι διαφορετικοί χρήστες μπαίνουν στον ιστότοπό μας), συνεπώς, δεν τους λες και λίγους.

Μέχρι σήμερα, έχουμε συνηθίσει οι ιστορίες συνωμοσίας να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Ψεκασμοί, εμβολιασμοί κοκ έχουν τη δική τους θέση στην παγκόσμια καθημερινότητα. Αλλά μπούρδες περί συνόρων, ακυρώσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων, ΜΟΕ, υποχωρητικότητες, μας δίνει μια άλλη προσέγγιση για πρώτη φορά.

Δεν θέλουμε να γράψουμε για τις μπούρδες που διαβάζουμε καθημερινά. Κάποιοι τις γράφουν για τους δικούς τους λόγους, πχ ενίσχυση της επισκεψιμότητας (λέγεται και clickbait). Κάποιοι άλλοι, γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν δικούς τους (μικρο)πολιτικούς σκοπούς (δεν μας αρέσει ο Υπουργός, δεν μας αρέσει η Κυβέρνηση, δεν μας αρέσει εν γένει η Δημοκρατία) κοκ.

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε από που προέρχονται αρκετά ενορχηστρωμένα δημοσιεύματα. Δεν στηρίζουμε καμία κυβέρνηση όταν λέμε ότι τον Φλεβάρη και τον Μάρτη στον Έβρο η Ελλάδα κέρδισε την πρώτη μάχη μετά από πολλά χρόνια, δεν επιτιθέμεθα σε καμία κυβέρνηση όταν λέμε πως δεν θα δείξουμε καμία ανοχή αν δούμε αναστολή των εξοπλιστικών προσπαθειών, οποιαδήποτε και αν είναι η δικαιολογία.

Αλλά βλακείες του στυλ “τουρκικό F-16 πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη”, “τούρκος πιλότος προσγειώθηκε στο Μανταμάδο, άναψε κεράκι, αγόρασε τσάι και απογειώθηκε”, “Τούρκοι αγροφύλακες κατέλαβαν βραχονησίδα και ο τοπικός Διοικητής του Λιμενικού τους κερνάει τσίπουρα”, συγχωρέστε μας, δεν μπορούμε να τα γράφουμε. Ούτε πως “ακυρώθηκε το πρόγραμμα των νέων X-Wing” ή “πωλητήριο στις φρεγάτες ΜΕΚΟ200 για να φτιάξουμε νέα hot spot”.

Τώρα, γιατί τα λέμε όλα αυτά; μα γιατί οι αναγνώστες μας, που καλά κάνουν και διαβάζουν τα πάντα, έρχονται και μας ρωτούν για το αν πράγματι ισχύουν όλα αυτά. Ή ακόμη χειρότερα, διαβάζουν κάτι αλλού, το θεωρούν σίγουρο, και έρχονται και το γράφουν ή βάζουν και ενεργό link στα σχόλια. Εντάξει, πείτε μας, πόσο μπορούμε να δεχτούμε τέτοια πράγματα;

Η ΠΤΗΣΗ ασχολείται με την ουσία. Για παράδειγμα, μπορούμε να γράφουμε για τις καθημερινές παραβιάσεις των Τούρκων. Δεν το κάνουμε, κι ας χάνουμε “clicks”.  Ο λόγος; μα οι περισσότερες παραβιάσεις γίνονται από ένα ή δυο ζεύγη μαχητικών, που ξεκινούν από βορρά και καταλήγουν νότο. Και κάθε φορά που μπαίνουν στον ΕΑΧ τότε έχουμε παραβίαση. ΤΟ ξύλο που τρώνε καθημερινά από τους πιλότους μας δεν λέγεται. Το βίντεο λίγες βδομάδες πριν είναι μια μικρή απόδειξη.

Ποια είναι η ουσία; πως οι Τούρκοι δεν έχουν πια σοβαρή αεροπορία, και προσπαθούν να εκβιάσουν ένα ατύχημα με κάθε τρόπο, πριν την οριστική τους οικονομική κατάρρευση. Και η ΠΑ μπορεί και σηκώνει δεκάδες αεροπλάνα ανά πάσα στιγμή, ξεκαθαρίζοντάς τους πως αν κάνουν την βλακεία, δεν θα βρουν βάσεις να προσγειωθούν…

Επίσης, το ότι κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με θέματα που δεν πρέπει να τα αγγίζει κανείς (ούτε καν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν τα θέτει), όπως για παράδειγμα η Καταιγίδα, δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνει και η ΠΤΗΣΗ. Διαβάσαμε περισπούδαστα σχόλια του στυλ “γιατί δεν λέτε κάτι για την Καταιγίδα, υπάλληλοι του Μητσοτάκη”… Δεν γράφουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρει η Καταιγίδα αλλά τους Επιτελείς του Ναυτικού. Μας ενδιαφέρει , αν το ΠΝ θα προχωρήσει επιτέλους σε ανανέωση του Στόλου, ενίσχυση των πλοίων, εκσυγχρονισμούς. Φτηνό και φθηνό λαϊκισμό, επιπέδου “κατσαρίδες σε στρατόπεδα” εμείς δεν κάνουμε.

Ο καταιγισμός των fake news γύρω από το χώρο της Ασφάλειας και της Άμυνας, μας θυμίζει μια παλαιότερη προσπάθεια να πειστεί ο “κόzμος” πως “όλοι οι πολιτικοί είναι “μπρωδώταις” και χρειαζόμαστε “πραγματικούς πατριώτες”. Τώρα, για μικρο(ή μεγαλο) πολιτικά οφέλη, για νέους πολιτικούς σχηματισμούς, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μειώσει το Εθνικό Αποτέλεσμα της Νίκης στον Έβρο. Δεν ήταν κυβερνητική νίκη, ήταν ΕΘΝΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ νίκη.

Τέλος, θα πούμε πως η δουλειά μας δεν είναι να καταρρίπτουμε fake news. Υπάρχουν εξειδικευμένες σελίδες για το θέμα αυτό, που ελέγχουν, ανάμεσα στα άλλα, και εμάς, την ΠΤΗΣΗ. Σαν απλή συμβουλή, θα προτείναμε να διαβάζετε τις αξιοπρεπείς ιστοσελίδες της άμυνας, που δίνουν έναν τίμιο αγώνα για την ενημέρωσή σας. Υπάρχουν και είναι καλές. Και φυσικά, να εμπιστεύεστε την ΠΤΗΣΗ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

35
Leave a Reply

Please Login to comment
23 Comment threads
12 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
dimitrovx-msimosKaizerAmstelVonLagerSGreg Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Captain_Kal
Member
Trusted Member
Captain_Kal

““ακυρώθηκε το πρόγραμμα των νέων X-Wing””

Ακυρώθηκε τελικά το πρόγραμμα? Γι’ αυτό είχε τα χάλια της η νέα τριλογία!!!!

Nick
Member
Famed Member
Nick

Ο καταιγισμός των ψευδών -όπως τις χαρακτηρίζεται- ειδήσεων είναι συνεχής το τελευταίο διάστημα και από mainstream μέσα (με ύποπτες τουρκικές οικονομικές συνεργασίες).

Εμείς που πραγματικά ενδιαφερόμαστε για την πατρίδα μας, δεν μπορούμε παρά να ανησυχούμε, καθώς δεν έχουμε τα μέσα να επιθβεβαιώσουμε ή μη τις “ειδήσεις”.

Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, ας βγάζει καθημερινά επίσημη ενημέρωση το ΥΕΘΑ για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του.

chriss8
Member
Famed Member
chriss8

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

Alexandros
Member
Noble Member
Alexandros

Να μείνουμε λίγο στον Έβρο και να αφήσουμε όλα τα αλλά γραφικά και ψεύτικα. Οι πιο πολλοί από εμάς θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε να ξεχωρίζουμε το άσπρο από το μαύρο. Για να γίνει διάβημα σημαίνει πως κάτι έγινε. Τελευταίο νέο είναι ότι εκμεταλλεύτηκαν την αλλαγή της κοίτης του ποταμού για να παρενοχλήσουν τις εργασίες κατασκευής συρματοπλέγματος;

p270
Member
Noble Member
p270

Πραγματικό γεγονός είναι εφόσον δημοσιεύεται και από κυβερνητικά site και έχει γίνει και διάβημα,το θέμα είναι τι θα κάνουμε γιατί αν πούμε ότι νικήσαμε τον Φεβρουάριο στον Έβρο τώρα μάλλον χάνουμε

Voiceofreason
Member
Noble Member
Voiceofreason

Πολύ σωστό αυτό που λέτε. Παρότι σας διαβάζω καθημερινά τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς, έχω ένα μήνα που άρχισα δειλά δειλά να γράφω σχόλια.
Πιστεύω όμως όπως πολύ σωστά αναφέρετε, το clickbait είναι μία όχι πρόσφατη μέθοδος αύξησης της επισκεψιμότητας. Πρέπει οι αναγνώστες να διασταυρώνουν τις όποιες ειδήσεις διαβάζουν, να τις φιλτράρουν και να αποφασίζουν εάν αυτές είναι ορθές ή όχι. Έτσι πρέπει να αξιολογούν το κάθε site. Δεν είναι δική σας δουλειά να ελέγξετε εάν το σύμπαν συνωμότησε εναντίον της χώρας μας….

d.b
Member
Noble Member
d.b

Αγαπητή Πτήση, είναι και εγώ ένας που σε άσχετο θεμα έβαλα μια είδηση που είδα. Αφορούσε τις τορπιλες. Ο λόγος είναι γιατί σας εμπιστεύομαι και ήθελα να πιστεύω ετσι ότι βάζεις ο καθένας ως clickbait.
Ευχαριστώ.

neuromancer
Member
Noble Member
neuromancer

Αυτονόητα για τους νοήμονες όλα αυτά!

Πείτε μας τώρα γιατί αλλάξατε το λογότυπο? Οι περισσότεροι εδώ πιστεύω θέλουμε το παλιό.

Steve
Member
Famed Member
Steve

ΠΤΗΣΗ πολύ σωστό το κείμενο και το επικροτώ για αυτό και αποφεύγω να ανεβάζω link από αλλά site αλλά δυστυχώς είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων όταν βλέπουμε μια είδηση να έρχεται ίδια από διαφορετικά site ερχόμαστε σε εσάς να την επιβεβαιώσουμε smile

Παρόλα αυτά έχετε πέσει και εσείς σε “ατοπήματα” για τα οποία κρατάτε σιγή…. AB, άρθρο για εξοπλιστικό momentum που θα εκτιμούσαμε να λέγατε πχ ότι έπεσε έξω η πηγή μας ή άλλαξαν τα δεδομένα κτλπ…

chriss8
Member
Famed Member
chriss8
zulu16
Member
Trusted Member
zulu16

H επικείμενη άφιξη των Arleigh Burke, στο ΠΝ, και τα άρθρα που μας παρακαλούν γονυπετώς οι “στρατηγικοί μας σύμμαχοι) να πάρουμε έστω τα Tico πώς ονομάζεται? Υπεύθυνη δημοσιογραφική είδηση από διασταυρωμένη πηγή
Η μήπως μπορεί κάποιος να πει είτε φτηνή πολιτική προπαγάνδα είτε τουλάχιστον μια άστοχη είδηση από μια πηγή που μας παραπληροφόρησε….δεν έχει κανείς προφανώς το αλάθητο, αλλά να συνεχίζει να επιμένει σε κάτι που δεν υφίσταται είναι αλήθεια τι?

Stavrogin1
Member
Noble Member
Stavrogin1

Η αυτοκριτική πρεπει να ναι μια πολυ απαίσια ιδιοτητα, αλλιώς γιατι να μην την εφαρμόζει κανείς ποτέ.

ANDREW
Member
Active Member
ANDREW

Χαίρομαι που διάβασα όσα γράψατε. Τον τελευταίο καιρό σας έχω κατηγορήσει 2 3 φορές, ότι καλύπτεται τη ΝΔ. Με όσα γράψατε σήμερα χάρηκα και ελπίζω να είναι έτσι. Βέβαια, αν όντως κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη από όλη την ομάδα της Πτήσης, αλλά και εγώ είμαι άνθρωπος και πάσχω εύκολα, όπως οι περισσότεροι, ειδικά σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο για τη πατρίδα μας που όλοι την ποναμε. Κρατάω επομένως την αγάπη που έχουμε όλη για την Ελλάδα και θα ήθελα να μας ενημερώσετε για την είδηση που κυκλοφορεί εδώ και 2 μέρες σχετικά με την κατάληψη εδάφους στον Έβρο και το… Read more »

kK19641970
Member
Famed Member
kK19641970

Μαζί σας αγαπητοί φίλοι 1000%. Το έχω γράψει εκατό και πλέον φορές πως μετά από 10 χρόνια κρίσης και σχεδόν χρεοκοπίας το 2015 έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που με νύχια και με δόντια κρατάνε τα συστήματα αξιόμαχα και μπορούν να κάνουν τα μεμέτια σκόνη. Ας πάψουν επιτέλους κάποιοι υπερπατριώτες να διατυμπανίζουν και να αναπαράγουν τα “τρομερά” επιτεύγματα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας που σε τελική ανάλυση ψιλοπατάτες φαίνονται. Ας αποφασίσουμε και κάτι άλλο, θα θέλαμε μια βιομηχανία τύπου τουρκίας, που οι γαμπροί και οι γιοί και οι κουμπάροι του έρντι κάνουν πάρτι με κρατικά κεφάλαια? Μην ξεχνάμε ότι το τσίρκο των εθνοσωτήρων… Read more »

ghallas
Member
Member
ghallas

Η Πτήση δεν είχε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να καταρρίπτετε fake news (ή “fake news”) σχετικά με τη φερόμενη κακοποίηση πχ μεταναστών στα σύνορα. Μια χαρά στον αγώνα. Τώρα που έχουμε αποδεδειγμένη, με αποστολή διαβήματος από το ΥπΕξ, κατάληψη ελληνικού έδάφους από την Τουρκία, η Πτήση ακολουθεί τη στάση σύσσωμου του εγχώριου φιλοκυβερνητικού τύπου να αποσιωπεί και στη συνέχεια, όταν βγήκε το τζίνι από το μπουκάλι, να υποβαθμίζει το θέμα. Δικαίωμά σας είναι να έχετε πολιτική τοποθέτηση, αλλά η προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος αυτού είναι άκομψη και αδύναμη. Όπως λένε και στο χωριό μου, αν μοιάζει με πάπια, ακούγεται σαν πάπια… Read more »

Greg
Member
Trusted Member
Greg

Επίσης υπάρχουν καί πολλών ειδών πάπιες. Π.χ. ακροδεξιόστροφες (περπατάνε μόνο ακροδεξιά), ακροαριστερόστροφες (περπατάνε μόνο ακροαριστερά) καί τελευταία καί πεμπτοφαλαγγίτισσες (ναί υπάρχουν καί τέτοιες καί περπατάνε μόνο ανθελληνικά). Κι αυτές μοιάζουν μέ πάπιες, ακούγονται σαν πάπιες, περπατάνε σαν πάπιες. Είναι πάπιες. Αλλά πάπιες πονηρές.

Υγ. Τό “ενδιαφέρον” σας γιά τό ελληνικό έδαφος αντιφάσκει μέ τό άλλο σας τό ενδιαφέρον γιά τούς “κακοποιημένους” μετανάστες. Αλλά, ενίοτε, ο σκοπός φαίνεται ότι αγιάζει τά μέσα.

dimitrov
Member
Noble Member
dimitrov

Μάλιστα οι συγκεκριμένες πάπιες – της 5ης φάλαγγας – βλέπουν μόνο κακοποίηση των μεταναστών από την Ελλάδα. Και ειδικά στον Έβρο. Από την άλλη πλευρά δεν βλέπουν καμία κακοποίηση. Εκεί οι ματανάστες περνάνε ζωή χαρισάμενη. Το κράτος τους περιβάλλει με αγάπη και δεν τους μετατρέπει σε όπλο εναντίον της Ελλάδας. Επίσης οι συγκεκριμένες πάπιες λιβανίζουν τον Ερντογάν διαρκώς και θεωρούν την Ελλάδα επιθετική και προκλητική. Κι όλως περιέργως έχουν μια τόση εμπιστοσύνη σε αυτά που δηλώνει η Τουρκία. Μα τόση διάθεση βρε παιδί μου να τα πιστεύουν όλα …. ευαγγέλιο οι δηλώσεις των δίπλα. Επίσης αυτές οι πάπιες – όπως… Read more »

Lefteris
Member
Famed Member
Lefteris

Έχετε αλλάξει πολύ. Προφανώς θα ήρθε νέο αίμα στην ομάδα σας αλλά σας μεταμόρφωσε, δεν σας ανανέωσε…

Panos71
Member
Noble Member
Panos71

Αγαπητή Πτήση χωρίς καμία απολύτως διάθεση κριτικής, θα ήθελα και εγώ μια απάντηση από εσας πάνω στο σχόλιο παύλα ερώτημα του zulu 16.

Athan
Member
Famed Member
Athan

Εύγε ΠΤΗΣΗ. Εσείς μπορεί να μην “γνωρίζετε” από που εκπορεύονται όλα αυτά τα μυθεύματα, γνωρίζουμε όμως εμείς. Και εάν κάποιοι φαύλοι του Ζωολογικού Κήπου νομίζουν πως η σιωπή είναι αδυναμία, κάνουν υπαρξιακό λάθος. Γνωρίζουμε π.χ. ποιός είναι ο Τ.Γ. και οι περιθωριακές πλέον διασυνδέσεις του μέσα στο Κυβερνών Κόμμα, ο Σ.Λ. με την κόρη του και οι διασυνδέσεις τους με την προηγούμενη Κυβέρνηση (ή με κάποιους Ολιγάρχες που την στήριξαν), γνωρίζουμε επίσης ποιά είναι η Ι.Η. ή ο Π.Κ. του συστήματος του πρώην Συγκυβερνήτη. Ο Ι.Ν. και οι υπόλοιποι, είναι επίσης γνωστοί, όπως και γνωστό είναι όλο το Ρωσοκίνητο Οικοσύστημα… Read more »

kK19641970
Member
Famed Member
kK19641970

Μπράβο για το κείμενό σου, είσαι στην ψυχή του κάθε πατριώτη. Εχω και εγώ πραγματική πίστη ότι θα πάνε όλα καλλίτερα από ότι πιστεύουμε. Η τιμωρία για τα υποκείμενα που θέλουν το κακό της πατρίδας για ίδιο όφελος πρέπει να είναι σκληρή και παραδειγματική.

Paliouras
Member
Trusted Member
Paliouras

Συμφωνω στα περισσοτερα, όμως η κυβερνηση δεν εχει κανει τιποτα ακομα για το α) καταπτυστο “συμφωνο του ΟΗΕ για την Μεταναστευση” του Μαρακες στο οποιο συνυπογραψε ο Συριζα. Απαιτειται να παρει πισω την υπογραφη μας η κυβερνηση Ο ΟΗΕ εχει καταντησει να ειναι δουλεμπορικη ΜΚΟ, η οποια και τεινει -ποιος ξερει γιατι- να ειναι θετικα διακειμενη στα αιτηματα των μουσουλμανικων χωρων. β) Με τον ανεπαρκεστατο Μυταρακη, θα πρεπει ολοι να μαθουμε αραβικα για να συννενοουμαστε στην πατριδα μας σε λιγο. Δεν βλεπουμε μαζικες απελασεις.Οπως θα επρεπε. Μαλιστα περιχαρης ανακοινωσε οτι εδωσε ασυλο σε περιπου το25% των αιτουντων. γ) Για την… Read more »

KaizerAmstelVonLagerS
Member
Noble Member
KaizerAmstelVonLagerS

Δεν ξερω αν θα πρεπει να κλαψω απο τα γελια σε αυτα που γραφεις στο παραδαλο σου σεντονακι. Και ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως αν παραθεσω στοιχεια…απο την Ενωση Εφοπλιστων ΚΑΙ την ΔΙΑΥΓΕΙΑ…απο το ιδιο το Γ.Λ.Κ….και απο ενα ματσο κολλητους με/σε επενδυτικες στο City….ακομα και απο το ιδιο το ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ….το ΚΥΠΡΙΑΚΟ….και το ΑΓΓΛΙΚΟ….για κατι παραξενες εταιριουλες….οσο και οι πηγες να ειναι ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ….το site θα κοψει το σχολιο.ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…. Οποτε…Εσυ Αθαν μπορεις να κανεις την κομματικη σου προπαγανδα κρυπτομενος πισω απο ιδεουλες για ευγενεις ηρωες και δειλους κιοτηδες…που πολυ θυμιζουν αναλογα λογακια κατι αποτυχημενων καθεστωτων….Αλλωστε ως σπουδαγμενος του σοσιαλιστικου συστηματος…μπορεις… Read more »

x-m
Member
Famed Member
x-m

Σαν να διαβάζω εισήγηση σε Κεντρική Επιτροπή κάποιου ΚΚ……. Το ότι βλέπετε εχθρούς και πεμπτοφαλαγγίτες………. Γνωρίζετε , θα εκθέσετε ή όχι , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ, πολεμάτε , καίτε πληγές , είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο……….. Ποιό συνυποσχετικό και με ποιόν Λαό; Ο Λαός έχει φλομώσει απο τις αρλούμπες όπως και επι συριζαίων. Δεν βλέπει μπροστά του……… Πριν ένα χρόνο ήταν μπάχαλο τα πάντα και τώρα θα τα ΚΑΝΕΤΕ όλα…….. Επειδή ότι η πραγματικότητα σας διαψεύδει καθημερινά (και θα συνεχίσει να το κάνει) περιμένω σε εύλογο χρονικό διάστημα στο μέλλον να δω τι θα γράψετε. Τα άλογα στα οποία ποντάρετε είναι… Read more »

x-m
Member
Famed Member
x-m

Η ενίσχυση των Ε.Δ. , αυτό που λέτε ότι σας/μας ενδιαφέρει , δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι το όχημα για την προστασία της κυριαρχίας μας . Και αυτή η προστασία πρέπει να είναι διαχρονική με όποια μέσα και αν διαθέτουμε. Δεν θα αρχίσει ξαφνικά όταν τα F-16 γίνουν V , ούτε όταν θα εκσυγχρονιστούν οι ΜΕΚΟ (όσο εκσυγχρονιστούν).Στο κάτω – κάτω ποτέ δεν θα έχουμε υπεροχή έναντι της τουρκίας , είναι θέμα αριθμών. “Κατάλληλη στιγμή” δεν θα υπάρξει ποτέ, και η οικονομική κατάρρευση των δίπλα όσο και αν την θέλουμε δεν θα έρθει. Πέρα απο τις υπερβολές που υπερτονίζετε, υπάρχουν και… Read more »

dokimos
Member
Trusted Member
dokimos

Ρε παιδία της ΠΔ τι να κάνουμε όταν διαβάζουμε κάτι περίεργο ερχόμαστε εδώ και ρωτάμε εάν είναι αλήθεια η όχι διότι σάς εμπιστευόμαστε Αυτό με τον Εβρο μας ανέβασε στο κόκκινο Ο Πελάτης έχει πάντα δίκιο (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

flashg
Member
Trusted Member
flashg

Δυστυχώς δεν είναι fake news ότι η Τουρκία έχει πετύχει τους αντικειμενικούς της σκοπούς στην Συρία και στο Β. Ιράκ. Έχει βάλει για τα καλά το πόδι της στην Λιβύη. Έχουμε τον Δένδια από χθες να τρέχει και να μην φτάνει να βρει άνθρωπο να βάλει και την Ελλάδα στην διαπραγμάτευση. Την κυβέρνηση της Τρίπολης να γίνετε σε δικά σας δημοσιεύματα διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση. Δεν είναι fake news ότι το Αμερικανικό λιμενικό έχει κυκλοφορήσει χάρτη που δέχεται της θέσης της Τουρκίας περί γαλάζιας πατρίδας. Δεν είναι fake news που και το Ισραήλ ψάχνει να βρει τρόπους επικοινωνίας με την Τουρκία.… Read more »

p270
Member
Noble Member
p270

Τελικά έχουν η όχι πατήσει σε ελληνικό έδαφος στρατοχωροφυλακες; Το διαβάζω σε δύο blog σχετικά υπεύθυνα αλλά και
αλλου

Μπορεί η πτήση να επιβεβαιωση η όχι την πληροφορία;

flashg
Member
Trusted Member
flashg
Skywalker
Member
Active Member
Skywalker

Η πτήση τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τα νησιά είναι fake news;

p270
Member
Noble Member
p270

Τα παρακάτω είναι η απάντηση του υπουργού κ.Δενδια,σας θυμίζουν κάτι που είπε κάποτε στα Ίμια κάποιος άλλος;
Σας το είπα εμμέσως στην αρχή, ορθά δεν το παρατηρήσατε, το είπα κι εγώ μ’ έναν τρόπο… Δεν μ’ αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δυο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Αυτά τα πράγματα λύνονται χωρίς να γραφεί ούτε μονόστηλο σ’ εφημερίδα. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Flanker
Member
Noble Member
Flanker

edit; ας δουμε πως θα πανε τα πραγματα

simos
Member
Noble Member
simos

Τα ΜΜΕ πρεπει να παρεχουν σοβαρη και αντικειμενικη ενημερωση..δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται για να δυσφημιστει καποιος μη αρεστος η για προωθηση πολιτικης αντζεντας η για αλλους πονηρους σκοπους..