Το «Γιαβούζ» φέρεται να συνοδεύεται από δύο τουρκικές φρεγάτες

6
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Τουρκία αγνοεί τις σαφείς προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το «Γιαβούζ» να κατευθύνεται ήδη προς την κυπριακή ΑΟΖ. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το δεύτερο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας, το «Γιαβούζ», πέρασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής τα Στενά των Δαρδανελίων.

Διαβάστε περισσότερα στο Φιλελεύθερο


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
SpaceMan
Member
Noble Member
SpaceMan

Και τι σημαίνει ότι συνοδεύεται από δύο φρεγάτες; Δεν είναι πάγια τακτική των Τούρκων να συνοδεύουν τα γεωτρύπανα και το Barbaros;
Γνώμη μου είναι πως αν είχαν πραγματική διάθεση για προβλήματα δεν θα δέσμευαν τόσα καράβια μόνο και μόνο για να προστατεύουν τα γεωτρύπανα.

Mavi70
Member
Famed Member
Mavi70

Πραγματικά είναι για λύπηση οι άνθρωποι. Πιο κάτω δεν έχει. Άντε να δούμε πόσο γρήγορα θα φτάσουν στα 3000 μέτρα!!Την 2η την 3η ημέρα??Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ γρήγοροι!!
Υ.γ Θεωρώ ότι είναι ικανοί να βυθίσουν μόνοι τους ένα γεωτρύπανο για να κατασκευάσουν επεισόδιο !!Για τέτοια κατάντια μιλάμε.
2.Οι διαρροές που γίνονται για υπογραφή ΑΟΖ με την Λιβύη από εφημερίδες της Τουρκιάς είναι απλά για γέλια. lol Γελάει όλος ο κόσμος!!

AegeanHawk
Guest

Κατά το πέρασμά του Yavuz δυτικά του νοτιοδυτικού μέρους της Χίου στα 21 μίλια περίπου από το σημείο παρατήρησης με επεξεργασία της εικόνας διακρίνεται κάπως το γεωτρύπανο.
Σημ: δεν ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

https://twitter.com/AegeanHawk/status/1142401630685605888

peet14
Member
Member
peet14

Αυτό το του δημοσιεύματος είναι τουλάχιστον παράξενο .Αν μιλούσαμε για υποβρύχια θα ήταν λογική η διατύπωση με το ,αλλά να κόβουν βόλτες στο Αιγαίο δυό τούρκικες φρεγάτες και να γράφουν είναι λίγο…..

MUSTAFA
Guest
mustafa

θα παρακολουθήσετε μόνο …
θα φροντίσουμε …

Mavi70
Member
Famed Member
Mavi70

Αυτό κάνουμε παρακολουθούμε και γελάμε!!!Έχει ιδιαίτερο γέλιο πως ένα κράτος μικρό χωρίς ναυτικό όπως η Κύπρος σας έχει ρίξει στο καναβάτσο!! Το γέλιο βγαίνει όταν σε μια παρτίδα σκάκι νομίζεις ότι χάνεις και γυρίσεις την σκακιέρα ανάποδα και παίρνεις την θέση του αντίπαλου παίκτη που θεωρεί ότι κερδίζει.Τι βλέπεις λοιπόν!!Η Κυπριακή Δημοκρατία που η κυβέρνηση σας την χαρακτηρίζει εκλιπούσα όχι μόνο δεν είναι εκλιπούσα(αναγνωρίζεται από όλα τα κράτη των Η.Ε πλην από εσάς) άλλα έχει ανακηρύξει ΑΟΖ για όλο το νησί,έχει υπογράψει συμφωνίες οριοθέτησης με όλα τα γειτονικά κράτη (Λίβανο,Ισραήλ,Αίγυπτο,κ.λ.π),αυτή την στιγμή τα οικόπεδα που βρίσκεται πράγματι φυσικό αέριο και… Read more »