Ο Ν. Παναγιωτόπουλος για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Λέρο

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,Νικόλας Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στην υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου του Πολεμικού Ναυτικού, τόνισε πως πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα για το περιστατικό και να μην προβαίνουμε σε ανεύθυνα συμπεράσματα, ενώ ζήτησε η υπόθεση αυτή να μην αποτελέσει αντικείμενο φθηνής μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Αναλυτικά η δήλωση του ΥΕΘΑ:

«Χθες το απόγευμα διαπιστώθηκε απώλεια στρατιωτικού υλικού στην υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου κατά τις διαδικασίες παράδοσης- παραλαβής στην υπηρεσία.

Αμέσως διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από τις αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και υπό την επίβλεψη στρατιωτικού εισαγγελέα.

Αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται, είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η απώλεια του υλικού, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή εκτείνεται σε ικανό βάθος χρόνου.

Καθίσταται προφανές ότι το ζήτημα δεν πρόεκυψε χθες, αλλά διαπιστώθηκε χθες.

Ας αφήσουμε τα αρμόδια προανακριτικά όργανα να πραγματοποιήσουν την έρευνα που από την πρώτη στιγμή έλαβαν την εντολή να διεκπεραιώσουν και ας περιμένουμε το πόρισμα των εργασιών τους πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα, επιπόλαια και ανακριβή συμπεράσματα, δεδομένων των ανωτέρω, θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση σε αυτούς που επιχειρούν απροκάλυπτη πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση αυτή, για φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση».


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Εγώ πάντως έχω ένα συμπέρασμα, ότι παρά τις ατελείωτες συζητήσεις μεταξύ δικομματικών αντιπάλων περί ποιανού το κόμμα είναι καλύτερο ή λιγότερο επιζήμιο ή έχει περισσότερο έργο (όπως μάλωναν πριν δεκαετίες ΠΑΣΟΚ με ΝΔ για να αποδειχθεί τελικά ότι αμφότεροι μας δούλευαν όλους), είμαστε ούτε λίγο ούτε πολύ εκεί όπου ξεκινήσαμε το 2008 και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση, είμαστε ακόμη ένα ξέφραγο αμπέλι. Αυτό έχει ξαναγίνει, έγινε πάλι, και θα γίνει πάλι. Όταν σταματήσουν κάτι τέτοια να συμβαίνουν, τότε θα καταλάβουμε ότι γίνεται δουλειά.