Και η φετινή Airspace China 2018 ήταν γεμάτη από «αντίγραφα» οπλικών συστημάτων αλλά τα εικονιζόμενα «F-22» και «AGM-158» δεν συμπεριλαμβάνονται στις προσπάθειες του Πεκίνου να «βελτιώσει» όπλα άλλων χωρών.

Η Kuang-Chi είναι μεν μια κινεζική εταιρία που ασχολείται με διάφορα συστήματα στον αμυντικό τομέα, κυρίως ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνιακά αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο αντιγραφής Raptor και JASSM. Απλά, όπως «ομολόγησαν» τα στελέχη της ήθελαν να τραβήξουν την προσοχή και μάλλον το πέτυχαν διότι οι σχετικές φωτό κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο.

(Πηγή Михаил Жердев)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να «τραβήξει την προσοχή» μια τέτοια κίνηση. Όποιος έχει την γνώση και θα κληθεί να επιλέξει/χρηματοδοτήσει αμυντικά προγράμματα θα καταλάβει αμέσως οτι δεν πρόκειται περί σοβαρής προσπάθειας.
    Σε ποιο κοινό απευθύνονται λοιπόν?

  2. Προφανώς δεν προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή της κινεζικής κυβέρνησης. «Πέντε λεπτά δημοσιότητα» ήθελαν από επισκέπτες που γέμισαν το διαδίκτυο με φωτογραφίες του περιπτέρου που διαφορετικά ήταν παντελώς άγνωστη. Τίποτε περισσότερο… Θα συζητούσαμε σήμερα για την συγκεκριμένη εταιρία εάν δεν υπήρχαν αυτά τα προπλάσματα.;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here