Η Κολομβία θέλει να αγοράσει 15 EF-2000 Tranche 3;

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Κολομβία εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον για την προμήθεια 15 μαχητικών EF-2000 Typhoon, αυτή την φορά καινούριων αεροσκαφών που ανήκουν στην έκδοση Tranche 3.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Defensa» ο επικεφαλής της Airbus Defence & Space στην προώθηση του τύπου, Ivan Gonzalev, τονίζεται ότι το ενδιαφέρον της Κολομβίας για το Eurofighter ανανεώθηκε τον Νοέμβριο του 2018, οπότε και αιτήθηκε ενημέρωση για το EF-2000 Tranche 3.

Η Κολομβία θέλει ισπανικά Eurofighter;

Η Κολομβία επιθυμεί την προμήθεια 15 καινούριων Eurofighter Tranche 3, το κόστος αγοράς των οποίων θα μπορούσε να είναι ίδιο με αυτό των αεροσκαφών που προμηθεύεται η Ισπανία.

 

Εφόσον η Κολομβία επιλέξει το Ευρωμαχητικό, αυτό θα παραδοθεί χωρίς υποβαθμισμένες ικανότητες. Εάν η Κολομβία προτιμήσει Eurofighter καινούριας παραγωγής, τα αεροσκάφη θα έχουν φθάσει στην χώρα σε 4 ½ έτη. Αν προτιμηθούν πάντως μεταχειρισμένα αεροσκάφη (σ.σ: με πιθανή προέλευση την Ισπανία), θα παραδοθούν σε 1 ½ έτος. Τέλος, η Airbus Defence & Space φαίνεται πρόθυμη να πιστοποιήσει στο Eurofighter όπλα που μεταφέρουν τώρα τα κολομβιανά Kfir.

Διαθέσιμο ηλεκτρονικά το Τεύχος Ιουλίου 2019 στο Joomag!


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Stamatis
Member
Active Member
Stamatis

Οι Meteor με κεφαλές κοκαΐνης δεν εμπίπτουν στην συνθήκη για τα χημικά όπλα??? razz razz razz

Panos71
Member
Noble Member
Panos71

Ο Πάμπλο θα αγοραζε 30…