Μετά από το ολόκληρο μαχητικό F-16 για τον κήπο, τώρα υπάρχει και επιλογή για αγορά του εκτινασσόμενου καθίσματός του, και συγκεκριμένα από αεροσκάφος F-4E.

Ένα F-16 για τον κήπο. Γιατί όχι;

Στο online κατάστημα της Boeing, υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση εκτινασσόμενα καθίσματα Martin-Baker Mk.7, τα οποία η εταιρεία στην περιγραφή αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει ότι δεν είναι σε λειτουργική κατάσταση.

Επίσης επισημαίνεται ότι το κάθισμα έχει περάσει από διαδικασία γενικής συντήρησης κι έχει βαφτεί εκ νέου, ενώ παραδίδεται με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Σίγουρα πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν πρωτότυπο δώρο είτε στον εαυτό σας είτε σε αγαπημένο πρόσωπο. Βέβαια με τελική τιμή δωδεκάμησι χιλιάδες δολάρια συν τα μεταφορικά του, θυμίζει κάτι από Α.Μ.Α.Ν. Teleshoping.

Τέλος πάντων, ο ακριβής σύνδεσμος για την προσθήκη στο καλάθι αγορών του εκτινασσόμενου καθίσματος F-4E Phantom είναι ο εξής, στην σελίδα της Boeing:

Με 50.000 δολάρια πάντως μπορείτε να αγοράσετε τέσσερα καθίσματα και να συνθέσετε ένα phan-ταστικό σαλόνι…

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν χρόνια είχα βοηθήσει τον κουμπάρου μου να ξεφορτώσει δυο εκτινασσόμενα καθίσματα από F104, για να τα κάνει «καρέκλες» στο γραφείο του.
    Δεν ξέρω τι έκανε τελικά, αλλά ήταν θεοβαρα!

  2. Αν έρχεται με τηλεχειριστήριο για τη τηλεόραση σε μορφή stick και throttles (HOTAS παρακαλώ, από τα αναβαθμισμένα ντε) τυλίξτε μου δυο.

    • Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για μοντέλο πεθεράς. Είναι το ίδιο με τα άλλα, απλώς έχει ενεργό μηχανισμό εκτόξευσης. Συνιστάται για τοποθέτηση στο μπαλκόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here